Zdravim priaznivcov vzduchoviek, po velkom hladani a rozhodovani som sa rozhodol pre tento model, este ma napada posledna a asi dolezita otazka co strelivo? povodne som chcel kupit Gamo vzduchovku a aj ich diabolo, zdalo sa mi to vhodne ale vsade vidim ludi pisat o JSB ale je ich dost vela:
JSB Exact (pologulate): su rozne 4.5 / 4,51 / 4,52 / 4,53 (rad by som vedel o rozdieloch v praxi)
JSB Straton (spicate): 4,5
JSB Monster Exact (pologulate, tazke) : 4,5
Osobne si myslim a aj z toho co viem z fyziky ze na serioznu strelbu (aj na dialku) budu najlepsie pologulate, len si celkom niesom isty kalibrom ale to je asi individualna zalezitost a zalezitost praxe, tie spicate alebo tazke by som skusal asi len na zabavu co to spravi s jablkom, plechovkov a podobne, skratka na skusanie priraznosti...ale paci sa mi ze maju aj testovaciu sadu kde je viacej druhov streliva tak tam by som asi vyskusal osobne
A prave pri pisani ma napadla jedna velmi dolezita vec, a co udrzba vzduchovky? Moze si ju lajk sam udrziavat alebo snou treba niekam chodit kde mi to spravia povedzme po 500-1000-2000 vystreloch? vobec nemam o tomto tusenie, jedine co by som si sam vedel robit je asi cistenie hlavne ale o ostatnych veciach nemam ponatia ako sa robia a co sa vlastne robi a nerad by som si svojim pricinenim nieco poskodil alebo zle urobil, hlavne pri rozobrani a nasledna skladanim
Inak dakujem za pomoc, toto je asi posledna otazka a o par dni ju idem kupit uz som na 95% rozhodnuty pre tento model