matoag píše:
Teraz som robil kamosovi Toyotu Avensis a cidlo polohy klukovky objednane dnes(21.02.) o 12:00 prislo zajtra(22.02.) okolo 09:00 z Prahy, teda tvrdenie predavajuceho, ze to bolo z Prahy, ale bolo tam kde treba v MT.
Prislo ti to na postu + oznamenie o zasielke? Alebo cez postoveho kuriera ci ineho kuriera priamo na adresu?
V kazdom pripade si mi dal chrobaka do hlavy. Ak mi to v pondelok nepride alebo mi nedaju v alliancze.cz cislo zasielky / sledovacie cislo, budem to riesit inak. V tom pripade ma najskor schvalne odrbavaju, hraju to na postu a sami to objednali z bohvie kade a cakaju
. Dnes (v sobotu) som tam volal hned na zaciatku otv. hodin. Povedali, ze urcite to odislo, iba ak by sa na balik na Slovensko zabudlo. Isiel sa kuknut do skladu ci tam neuvidi moj balik. Udajne tam nebol tak ze to urcite odislo. Cislo zasielky mi nevedel povedat, lebo ze on nema pristup do toho systemu, ze on to nebali a neodosiela. Ze pristup ma len sef - v pondelok...
Zhrniem to:
- 8-32x56 HMD nemal v case objednania na sklade eshopu ani samotny hawkeoptics.com,
- alliancze.cz mal udajne posledny kus, udajne ho poslali mne a stale maju na sklade 1 kus na sklade,
- nevedia mi dat cislo zasielky / tracking nr.,
- ballik z Prahy do BA cestuje od stredy cca 13:00,