Čav Pali. no mam s tým obchodom takéto skusenosti co som opisoval tu na fotre:
viewtopic.php?f=15&t=37&start=10Ivco-Ivan píše:
nedá mi to nenapisat sem.
"Aha este jeden bezproblemovy shop zo Zvolena:
http://www.autokompo.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;"
asi cez net nemaju so zakaznikom nemaju problém. ale na živo by som vám prial tam ist niečo kupovať.
niečo čo sa netýka "ozajstných" strelných zbraní alebo iného tovaru ak niečo nekupujete čo stojí aspoň 100€.
ked tam prídete a nedajbože poviete že chcete niečo na vzduchovku že to nieje na gulovnicu tak sa stretnete od neochoty predebatovať či už daný problém alebo problematiku ohladne vašej požiadavky, až po -a to zdvorazňujem- poníženie zákazníka.
ja som tam kupoval 3 veci. 2x montáž a raz trojnožku. ale musel som tam isť vždy so zatatymi zubami.
zaprisahal som sa že tam už nikdy nič nepojdem kupovať.
ale ak nemáš odkiaľ krytku zohnať a ak mi pošleš presné číslo aku potrebuješ tak tam pojdem a kupim ti ju ak ju budu mať.
ja ked som tam ale bol pre seba kupovať batlkrík tak mali iny rozmer v krabičke a iny napisany na krabičke. ked som to tam bol vracať ta zase neochota jednať a vobec si nepriznali chybu tak som im to tam položil na pult a vratili mi peniaze.
takže pošli rozmer a ak budeš mať šťastie budeš mať správnu kritku v krabičke.
no a o slnečnej clone neviem nič. nikomu som vo zvolene žiadnu nekupoval. a ani sebe. ja som vždy pri puskohlade clonu mal.