me se ta pogumovana pazba prave libi.....na hft i FT jak delana....zatim kazdy kdo ji ma je spokojeny...nerikam, ze je hezci, ale urcite praktictejsi
nastavovani v origo nevim jak je urobene, ale da se opatrit ,,polsky kit,, kde to jde nastavovat po jednom FPS a moznost vykonu od 0J az po 24J...stelovani je po jednom FPS a je mozno si udelat az 25 vykonovych predvoleb, mezi kteryma se da menit behem par okamziku + nekolik dalsich vychytavek. cca 3.800,- i s montazi na pockani
Navic ta puska je univerzal - ma zasobnik i singl podavac, da hodne ran cca 170 -+1ms, u odemcene verze vykon az 24J ve 4,5mm --- 54J v 5,5mm, diky te pazbe se o ni nemusis-me tolik bat, vaha tak akorat az uz pro FT nebo HFT nebo lov, strieni plechovek.......podle me ta puska muze delat uplne vsechno a ve vsem bude vynikajici
pokud by si chtel chrono uvnitr a nastavovani po jednom FPS (mozna je to po 1FPS i u Pantera) tak Airwolf MVT to ma a jeste se prodava....bohuzel nema zadne stelovatelne prvky a jeho cena je skoro 1.700,- liber coz je des a raketa
u Pantera i ostatnich je to delane tak ze je nadefinavana mapa jako napriklad u aut.......je to zavislost na tlaku v kartusi a potrebne doby otevreni ventilu....to uplne staci. To mereni je tam celkem navic...navic vetsinou ukazuje stejne hodnoty
nemuzu si pomoct, ale podle me je Panter nejuniverzalnejsi vetrovka a diky jeji kvalite se muze smele merit se specialy