Aké zmeny vo vývoji a v konštrukcii nastali za posledných 12-13 rokov od LG110FT po Challenge ? Otázka asi smeruje k Ferovi, keďže má skoro všetky vývojové FT verzie.
Predpokladám že zmeny sú iba kozmetické - silnejší čap na rukoväti, plech miesto pružín v stabilizátore a iné rámy/housingy a rýchloplnenie. Sú tam aj iné zmeny?
Uchytenie hlavne v novom Challenge je rovnaké ako pri starších rámoch , alebo je uchytená vo viacerých bodoch? ako prechádza hlaveň cez tie ďalšie otvory v ráme? Kratšia UIT lišta je vo všetkých modeloch sériovo, alebo iba pri E modeloch?
Tiež ma zaujíma Tvoj subjektívny pocit pri porovnaní Challenge - Lg110FT. Viac materiálu v ráme určite pridalo na hmotnosti...
Mám LG110FT asi z r.2011 v ráme ako Emilko a keďže nastal čas na novú hračku, môj výber sa zúžil na Challenge, alebo LG400. U walthera ma odrádza iba to divné nabíjanie, ale podľa poľského fóra LG400 na regulátore steyr funguje výborne
Inak môj 12 ročný Steyr funguje doteraz skvele a bez poruchy, asi som mal šťastie na dobrý kus, tak neviem či to stojí za upgrade..