Rychlo v poslednom riadku za to Feinwerkbau P 70 namiesto atd dopln Anschutz, lebo ferin ta nepozna ked sa stretnete
edit: a teraz vazne, pre aky iny dovod ak nie nejaka ci uz mensia, alebo vacsia udrzba davas z HW dole pazbu? A ak robim tu udrzbu, tak vzdy dam dolu aj puskohlad, ak pre nic ine tak kvoli jeho ochrane a ak ho raz dam dolu, tak bez noveho nastrelenia strielat nejdem.
A ak nie som typ, co mam pasiu sa v puskach viacej "vrtat" ako z nich strielat, tak ta udrzba pripada max raz za 1 rok, takze toto je podla mna argument, ktory ma velmi malu vaznost, aby som ho bral ako podstatny. Ten system nabijania, resp. vkladania diabolky do hlavne, to uz beriem, tam je naozaj sanca (aj ked ako si poznamenal velmi mala a ovplyvnena ako presnostou streliva tak aj samotnym strelcom), ze to ma v HW vacsi vplyv na pripadnu presnost z dovodu nepatrneho zdeformovania streliva.
Neber to ze sa do teba navazam, ale ja rad diskutujem s ludmi, ktori veci rozumeju. A u teba mam silny dojem , ze velmi dobre vies o com pises a preto dufam znesies aj nejaku tu oponenturu
to ferin nizsie: no vidis v akom zapale to pisal az si pomylil stotiny so stovkami