Jasne!
..je to stare jak republika, ale vidiet tu evolucny vyvoj, aj preto som to zavesil pre porovnanie dneska!
Tu flasu co riesis, zalezi na tom kde mas plnica a jak budes davat pecepecku zabrat, napr. pri mojom strielani 50 diaboliek tyzdenne s plnenim flase po ceste do roboty, som prekukol inzercie a kupil som flasu z vojenskeho BVPcka su to dvojicky, no ja mam z nich len jednu za 78e v tejto cene bola nova tlakovka na 5r, din ventil 300bar no a samotna flasa 2l 300bar..v presove mi to robili a aj odtial poslali, dnes dorazi potom vyfotim.
Ja budem brat AA410 asi v orechu to uz je od HW100 len dve kila, ze by som este porozmyslal?
(ku.va to je jaky balik za vzduchovku?!?!?!
)
Veru jak radi caco, v CZ inzeratoch su nejake masinky! Uz aj mne to beha po hlave, ja uz kupujem PCP mesiac, furt zistujem okolky a co vlastne kupit, ale bol som v Merkurii a S400 a 410 su fajn, to HW je drahsie lebo ma regulator teda viac vystrelova(lepsia konzistencia) a napis Weihrauch. Ty co maju S400/410 a potom dostali do ruk HW100 nejake markantne rozdiely balistiky alebo presnosti nenasli..ide o vkus a love. Inac mna moc nepocuvaj ja som videl PCP vzduchovku prvy krat pred dvoma tyzdnami
Ale stale sa neviem rozhodnut medzi AA410 clasicc, HW100, HW100 FAC