Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 26 Dec 2024, 18:50

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1363 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 137  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 26 Sep 2011, 15:18 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Aj podla vyrobcu je spust v zaklade, len pisem co mi ten dobry obchodnik napisal (okrem ineho na zaklade coho mam teraz EVo a nie Steyr).

PoslaťNapísal: 26 Sep 2011, 15:19 
vo výslužbe
vo výslužbe

Bench rest píše:
Ivco Ivan si objednal verziu HP ktorá má stabilizátor už od výrobcu montovaný štandartne a Lanselot007 si objednal Huntinga...
:0 Toto som nejako prehliadol - doteraz som si myslel že obidvaja zobrali rovnaký model. :gene2:

PoslaťNapísal: 26 Sep 2011, 15:35 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

fero píše:
Aj podla vyrobcu je spust v zaklade, len pisem co mi ten dobry obchodnik napisal (okrem ineho na zaklade coho mam teraz EVo a nie Steyr).

Fero dobre si spomínam čo si "zažil" pri kúpe a hlavne že to nemalo konca kraja a plno sľubov ale dožil si sa.
Janko ja viem že si troška nervózny ale neboj titul naj strelca roku 2011 v FT ti už nikto nevyfúkne. :hehe:
Sorry za OT. :mrgreen:

PoslaťNapísal: 26 Sep 2011, 18:53 
veterán
veterán

Je to žial trocha hanba že taka firma ako Steyer,nevie napisať čo konkretne ktora verzia obsahuje. Lanselot mi pisal že on ma všetko to čo aj ja chcem,ale musel si za to priplatit.
Ivan,aj nad tou možnosťou rozmyšlam že kupiť HP verziu a dokupiť hunting pažbu,preto som sa pytal Adriana či vyjde lacnejšie ked si objednam bez pažby. Neviem ake ceny maju v rakusku,ale napr. maloražka ktora u nas stoji 850€ tak tam stala 714€ takže takyto su slovensky obchodnici. Skusim ešte ziskať nejake informacie a potom niečo objednam,čo mi pride bude prekvapenie.

PoslaťNapísal: 26 Sep 2011, 21:51 
expert
expert
Obrázok užívateľa

Juro, neber to tak dramaticky - ja vidim skor progres v tom ze Steyr po case aj do lacnejsich modelov montuje komponenty z FT - stabilizator, spust. Urcite keby som dnes kupoval huntinga a dostal by som ho vo vybave z pred dvoch rokov, tak by som sa voci tomu dorazne ohradil. To moze byt samozrejme problem hlavne "leziakov" ake drzia Dynaxe.

Inak co sa tyka FT pazby, tak IMHO prave nastavitelna pazba a uzasna spust robi u tejto zbrane zazitok zo strielania.

PoslaťNapísal: 27 Sep 2011, 18:49 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

Igi musím ti s tými "ležiakmi" oponovať lebo Kuruc na sklade má "0" kusov a každý z nás čo sme chceli Steyr ho musel extra objednávať a všetci sme sa dosť načakali, ale tým ho nechcem nijako ospravedlňovať.
Juro ak ti môžem poradiť tak jednoznačne model FT a prečo?, lebo FT má všetko, stabilizátor výstrelu, jemné doladenie výkonu(využiješ napr. pri váhovej zmene streliva s exact na heavy, alebo pri zmene veľkosti diabolky 4,50-4,53mm) a v neposlednom rade všestrane nastaviteľná pažba a palmrest, ale je to na tebe a je to aj o financiách a či sa chceš naplno venovať FT.

PoslaťNapísal: 28 Sep 2011, 19:31 
veterán
veterán

Bench rest,to iste čo mi radiš ,mi poradil aj Alkaj a určite mate obaja pravdu. Ja som len chcel aby bola cela čierna,hlaveň tiež čiernu a drevenu pažbu zo stavitelnou licnicou,preto som pozeral hunting verziu. Ten stabilizator,ak tam neni už z vyroby tak sa zaň doplaca 40€,ta spuš keby nebola FT tak sa tiež doplaca 40€ a to ladenie vykonu by som oželel-tiež sa doplaca 40€. Dalši problem je cena a vypada to tak že ked sa rozhodnem pre steyera tak HW100 bude musieť do sveta,čomu by som chcel nejako zabraniť.

PoslaťNapísal: 28 Sep 2011, 19:41 
vo výslužbe
vo výslužbe

Keď si zvykneš na steyr tak streľba z HWčka ti bude pripadať ako zo spružinovky. :)
Dobre - možno trocha preháňam, ale nie veľmi.
Keď som po 6 alebo 7 mesiacoch strieľania iba zo LG110 vytiahol AA510 tak to bolo pre mňa z nej takmer utrpenie strieľať.

PoslaťNapísal: 28 Sep 2011, 19:54 
expert
expert
Obrázok užívateľa

"Keď si zvykneš na steyr tak streľba z HWčka ti bude pripadať ako zo spružinovky."
Neprehanas - tak je :-( HW100 tu smutne lezi v kufri, bez optiky a keby ma s nim nespajalo tolko prijemnych spomienok asi b som ho uz aj predal...

PoslaťNapísal: 28 Sep 2011, 20:03 
mazák
mazák
Obrázok užívateľa

Mozes uplne vazne povedat, ze to co trafis so Stajerakom netrafis s HWckom?

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1363 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 137  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť