Ano High Power ich ma ale co som pozeral tak zda sa mi ze cal 5 mm a 5,5mm ich nema. Hunting ich naozaj nema ved aj ty si mal Hunting LG 110 High Power a mal si tam stabilizator? Podla mna nie. Poznas to podla maleho pozdlzneho otvoru na vrchnej casti uzavera.Aspon ja ho tam na 100% nemam. Ja mam tiez tech. vykres a ani v jednej verzii stabilizator nie je. Ukazem ti ho pri najblizsiom stretnuti.[samo ze aj Huntinga]
Caco ty si spomenul ze chces stabilizator do svojho FWB za dost znacny fin. obnos. Pozor na jednu dolezitu vec a to ze stabilizator je presna vahova odozva na silu udernika a preto si davaj pozor aby ti nedali do typu verzie 7,5J. Lebo ak FWB zvysuje vykon zo 7,5J na 16 J zvysenim priklepu udernika[rozdielna kyneticka energia] a nie priemerom vzduchoveho kanalika[ako Steyr] tak to bude mat tato firma dva druhy stabilizatorou a ja som sa nikde nedocital ze by robili dva druhy alebo ze je moznost ho nejakym sposobom nadstavit. Lebo dat tam stabilizator stavany na 7,5J do tvojej 16J by cele spustenie mohlo viac zhorsit ako zlepsit.

Ale toto je len teoria a prax moze byt ina.