Tak už je v kufri.
Trochu zakladných info.
Predná kartusa má 145 ccm ,
zadná 500ccm.
Hlaveň Ráže: 5,5 – Lothar walther čokovaná,dlžka 500mm)
Ústí: ?” 20 UNF
Váha bez optiky: 3,2 kg
Spúšť sa dá nastavovat.
Délka: 950mm
Co je asi pre mna najpodstatnejsie ,je obrovská zásoba vzduchu 645 ccm pre dosiahnutie co najvacsieho poctu konzistentnych rán. Puška nemá regulátor.Má to v prednej kartusi quick fill, aj manometer.Fúka sa to na 220 bar
.Pazba a cele telo zbrane je plastové.Botka sa da nastavovat.Puska má dost presné nabíjanie.Poistka je mechanická. Vyberatelný 8-ranný zásobník pri vyberaní zo zbrane mi zvykol vyskocit a padnut na zem, ale dá sa to nacvicit.Puska nie je velká,dobre padne do ruky.. Montáž na optiku s 11 mm lištou musí byt dvojdielna a vyššia koli vkladaniu zasobnika.Cital som na forach ze natahovaci mechanizmus ide nejak ztazka,ale nemozem to potvrdit.Tento ide po celej drahe excelentne.Ani raz sa mi nestalo ze by sa diabolka v komore zadrhla.Ma to moznost páčkou menit v troch krokoch výkon, ale predajca to dodava tak, ze vsetky 3 pozicie su rovnako nastavene na zakonom povoleny vykon .Tieto veci ani neriesim,výkon mi bohate postačuje.
Prekáža mi,jedna vec a sice zadná kartus nema nejaku koncovu aretaciu pri zakruteni,tak ze sa stava,že pri otáčani a manipulácii so zbranou sa to otáča hore-dole.
Zatial som mal moznost vystrielat jednu krabicu Exact heavy 5,52 a splnilo to moje ocakavania. Na 25 m u mna na zahrade to lieta doslova jednou dierou,samozrejme s oporou.Skoro som s tym vyklepal lesenarsku trubku na jednom mieste.Vybehnem niekam von a nastrielam terce na 30,40,50 a 60m.Chrono mi pride ochvilku a potom sa s tym pohram viac.
Uz iba nejaku sikovnu optiku a ide sa na palpost.