Tak záhada asi vyriešená. Teda myslím si. Minule som strieľal na 30m v ľahu s oporou iba pod predpažbím. Strieľané cca od 150 barov do 100. Prvý papier vidíte, že to ide viacmenej na stred a ten druhý papier už začína lietať hore a málo vľavo, čo je spôsobené stúpajúcou balistikou(nemám regulátor) a to vľavo, že buď málinko fúkal vietor viac alebo skratka ako som šiel vymeniť papier, tak čo som prešiel tých 60m, tam to skratka srdce zaregistruje. Dúfam, že je v poriadku
Dnes som si pre istotu zlepil 3 papiere dokopy, nech vylúčim túto chybu a strieľal som pre zmenu v sede s podperou pod predpažbím, aj pod pažbou vzadu. Výsledok môžete vidieť na
http://jpeg.cz/images/2014/09/04/bGxFY.jpgCelé strieľané od 155 do 100 barov bez prestávky. Vzduchovka CZ200 Hunter, vzdialenosť 30m, JSB Exact 4,52 a mierny vánok. Iba lístie sa hýbalo trochu a sem tam aj konár, ale snažil som sa po mimo silnejšieho vetra. Pušhohľad Optisan Viper 6-24x, priblíženie 24x, montáž dural vysoká Optisan.
Btw, na základe vašich rád, za ktoré som vďačný
som pre istotu dotiahol pár dni dozadu všetky šróby a dnes po napumpovaní nebol zmenený nástrel, tak puškohľad s montážami je tiež ok. Jedine, čo ma prekvapilo, že od cca 130bar to začalo až 1mildot vysoko lietať. Čiže to chce asi chrono a regulátor.