Ja uvediem co som skusal vcera. So svojim sidewinderom som testoval vyuzitie nad 50 m. Pouzivam nastrel pre potreby FT na 25 m, tu mam vyresetovane vezicky. Strelnica, ktoru vyuzivam mi dovoli FT sed do 90 m. ( merane laserom ). Sadol som si najdalej ako sa dalo. Naklikal som dalej o 12 MOA. Pouzil som true mildot pri 20 x, stacili mi 2 zasahy na nastrelevaci papier k zisteniu, ze treba preniest este o 4 mildoty. Posunul som sa dozadu este o 10 metrov medzi stromy. Pridal som este pol mildotu a z volnej ruky mi stacili 4 vystrely na 2 balony. To mi vyplavilo vela endorfinu. Bol som milo prekvapeny pouzitelnym rozsahom tohoto paradneho puskohladu. Bez toho aby som pretocil vezicku alebo musel pouzit mensie zvacsenie dokazem posunut zasah o 9 mildotov. Pri exact express mi to padne dolu o 8 mildotov 100 m. Urcite sa medzi vami najdu skeptici, ja napriek tomu tvrdim, ze aj s 15 J pruzinovkou sa da uvazovat o mierenej strelbe az do 100 m. Staci aby nefukalo.
A aby som nezabudol, na kolese paralaxy mi pribudli nove ciarky. Ved co ak nastane situacia, ze isty zasah na 90 m vzdialenu PET-ku, alebo nafukany balon bude otazka zivota a smrti.
envillmann, pcp-cko co si si vybral je velmi hodnotne nato aby si ho degradoval lacnou optikou. Rozhodne by som na tvojom mieste uvazoval nad niecim poriadnejsim. Pred tym ako som si kupil moju aktualnu, som kupil a nasledne predal 2 lacnejsie. Dost som na tom prerobil.