Trosku neskor, ale dovolim si par slov... Pred zaciatkom akcie som mal dost hekticke dni a nic som nestihal, ale ako vzdy sa nasli ludia ktori obetovali svoj cas a pomohli... Velka vdaka patri Vladovi Balajovi, ktory nevahal prist v sobotu pred sutazou pokosit cely areal a tiez v piatok pred sutazou staval trat, dalej dakujem Ivovi Gasparikovi, ktory v nedelu pred sutazou a vo stvrtok pomahal pripravovat trat a v piatok aj napriek tomu, ze bol po nocnej nevahal rano prist...tiez Mato Gogora bol po nocnej a v piatok rano tiez prisiel... Okolo obeda prisiel pomoct aj Miro Blaho a vecer s nastrelovackou pomohol aj Heno Raduska. Velke dakujem patri Jojovi za prípravu vesetkych tlacovin a diplomov a tiez dakujem za vybavenie a dovoz torty...pani DAKUJEM...
Som nesmierne rad, ze sa vam pacilo. Velmi ma tesi, ze sa nasich sutazi pravidelne v hojnom pocte zucastnuju priatelia z Madarska, co ma netesi, je, ze nam stale vyfuknu prve miesta, ale som rad, ze sa uz medzi nami najdu strelci, ktori sa uz pomali vyrovnavaju madarskej spicke... Dakujem vam vsetkym, ktori ste sa zucastnili sutaze a dakujem za slova chvaly...boli veci, ktore mohli byt lepsie , ale snad nabuduce...
PS: davam na vedomie, ze Vlado, Ivo G a Mato mali na MS startovne zdarma, ako malu satisfakciu za obetovanie vlastneho casu, este raz dakujem...
Naposledy upravil serpa dňa 29 Jún 2016, 11:08, celkovo upravené 1
|