Serpa si zaslúži naozaj našu vďaku a zároveň aj Majka, u ktorej má neustálu podporu a pomoc. Som naozaj veľmi rád, že sú dnes ešte ľudia, ktorí dokážu na úkor svojho pohodlia a času zorganizovať takúto skvelú akciu. Chcem im týmto veľmi poďakovať a zároveň všetkým, ktorí mu pomáhali s prípravou tejto akcie. Kvalita, úroveň tejto súťaže si zaslúži z môjho pohľadu visačku najvyššej kvality. Takmer sa nepískalo, všetko fungovalo ako má fungovať. Prispeli k tomu aj naozaj disciplinovaní súťažiaci, ktorí sa správali na trati naozaj ukážkovo. Nikto nezdržiaval a čo som videl každý sa snažil dodržiavať pravidla, nikoho netrebalo napomínať. Všimol som veľmi pekné gesto našich českých bratov, ktorí prišli pomôcť s rozoberaním trate napriek tomu, že sa im trebalo baliť a pripravovať na dlhú cestu. Tí čo vyhrali ukázali podľa mňa skutočné majstvovstvo v streľbe. Tu nepomohlo, že niekto vie strieľať, trebalo byť komplexný, čítať vietor a mať kus skúsenosti aj trplezlivosti. Bol to napínavý závod do posledného výstrelu. Veľká gratulácia víťazom a poďakovanie všetkým, ktorí vytvorili perfektnú pohodovú atmosféru.
|