Ďalšie HFT Slovak Open je za nami... Ako písal Zdenko progres strelcov na Slovensku za posledné roky išiel hodne dopredu. Vidieť to môžeme aj na svetovej scéne HFT, kde sa pravidelne na MS a ME naši juniori, seniori a ženy umiestňujú na stupňoch víťazov a aj ostatní na popredných miestach v rebríčku... Toto je možné dosiahnuť, len kvalitnými súťažami a HFT Open je jednou z nich...
Snažím sa každý rok vymyslieť niečo nové, ale na mieste kde od 2011 roku bývajú pravidelne súťaže FT/HFT to nie je vždy možné (už asi na každom strome bola sklopka). Prostredie a počasie mi vždy pomôžu a trať vycibria k dokonalosti a aj keď sú skolpky, ktoré sa notoricky opakujú... musia sa strieľať vždy inak...
Veľká gratulácia a obdiv patrí všetkým oceneným, ktorí si zachovali koncentráciu a oba dni podali konzistentný výkon, čo im umožnilo sa umiestniť na stupňoch víťazov.
Milan si v rozstrele s Istvánom Sutynszkim vybojoval druhé miesto. Na víťazstvo mu chýbal 1 respektíve 2 body. Udržať si koncentráciu a sústredenie druhý deň, keď po prvom dni vediete, je nesmierne náročné (toto sa domnievam, lebo ja som to ešte nezažil
). Ešte raz gratulujem Milan.
Ďakujem všetkým, ktorí mi pomáhali s prípravou a stavbou súťažných tratí a teraz obzvlášť, nakoľko stavba prebiehala v extrémnych podmienkach, kedy za 10 hodín na Skýcove napršalo do 50mm zrážok (na lúke bolo po členky vody, ktorá nestíhala odtekať...) Ďakujem Ferimu (vždy mi je po ruke...), Marcelovi (napriek vzdialenosti vždy pricestuje z Košíc), Vladovi ( nesúťažil a napriek tomu prišiel a je vždy ochotný pomôcť), Ivanovi (aj keď neskôr - služobné povinnosti), Rasťovi (motorová myš...), Jankovi, Maťovi, Romanovi a v neposlednom rade manželke Majke a dcére Viki, ktoré mi vždy nezištne pomáhajú a snažia sa vytvoriť mi priestor, aby som sa ja mohol venovať SAFTA, aj na úkor rodiny... ĎAKUJEM...
Ďakujem všetkým ktorí ste prišli, vidíme sa nabudúce priatelia...
Nejaké foto:
Foto 1 deň
https://www.facebook.com/photo/?fbid=79 ... 3032284036Foto 2 deň
https://www.facebook.com/photo/?fbid=79 ... 8755553797