Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 24 Máj 2025, 13:13

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 8 ] 
Autor Správa
PoslaťNapísal: 15 Apr 2025, 20:08 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Ako každý rok Vás pozývam na už XIII. súťaž Field Target Slovak Open 2025 spojená s Majstrovstvami Slovenska Field Target. Výsledky budú započítavané aj do Slovenskej FT ligy 2025 ako 5 a 6 kolo. Tradične sa budú konať v obci Skýcov v areáli chaty Breziny 17 a 18. Mája 2025 (sobota, nedeľa). Budú postavené dve samostatné FT dráhy. Vítaní sú všetci, ktorí majú radi túto disciplínu. Tešíme sa na vás...

GPS: 48.502560, 18.415305

Registrácia Field Target:

https://docs.google.com/forms/d/14akXyn ... ested=true

Zoznam registrovaných Field Target:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =960505762

Ukončenie registrácie je 13.05.2025 !!!

Platba štartovného a stravy je možná len na účet, najneskôr do 14.05.2025. Platba na mieste nebude možná!!!

Po vyplnení registrácie obdržíte mail s platobnými údajmi.

Prílohy:
Propozície FT Slovak Open 2025.pdf [755.09 KiB]
288 krát

PoslaťNapísal: 01 Máj 2025, 08:32 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

Dopredu sa ospravedlňujem ale z rodinných dôvodov v piatok nebudem môcť prísť pomôcť so stavbou trate skôr ako o jednej poobede.

PoslaťNapísal: 01 Máj 2025, 09:54 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Ako sme sa už rozprávali Zdenko, všetko OK...

PoslaťNapísal: 18 Máj 2025, 16:39 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

Ďakujem vám všetkým ktorý ste si mákly na stavbe týchto dvoch veľmi náročných tratí. Šerpa tu strávil niekoľko víkendov a spravil obrovský kus práce, ďakujem ti za to Peter.
Strelecky ozaj trate pre skúsených strelcov, meniaci sa vietor,sklopky do kopca a dolu kopcom umiestnené v šeru atď. Gratulujem ešte raz všetkým víťazom a extra Viki ktorá excelovala svojou perfektnou streľbou, titul "majsterka Slovenska" jej právom patrí.
Dík za sobotné pohostenie od Denisa a Adama k jeho osemnastinam, úplné "nebíčko v papuľke" a Majkine sladké výtvory jedna báseň.
PS: dva dni som bol spolustrelcom Milana Komoráša a poviem vám aj mne takému strelcovi :hehe: dal riadnu príučku ako sa má strieľať FT.

PoslaťNapísal: 18 Máj 2025, 18:39 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Super vikend je minulostou. Vsetko bolo dokonale od piatka do nedele. Peto trate pekne naplanoval, vietor mu pomohol poriadne to stazit. Myslim, ze to bola dokonala oslava FT.

Vysledky:

Prílohy:
FT Slovak Open 2025 Skycov.pdf [581.75 KiB]
45 krát
Majstrovstva Slovenska FT 2025 Skycov.pdf [630.68 KiB]
69 krát

PoslaťNapísal: 19 Máj 2025, 07:45 
senior
senior

Ďakujeme za krásny strelecký víkend. Bolo to perfektné!
A kačička s lokšami a tiež makronky boli úžasné. Ďakujeme. :thumbup:

PoslaťNapísal: 19 Máj 2025, 09:56 
profesionál
profesionál

Po tejto akcii musím dnes dávať len samé ďakovania. :)
Peťo veľké ďakujem, že si toto podujatie zorganizoval a všetkým tvojim pomocníkom, ktorí sa na organizácii podieľali. V sobotu sa pískalo myslím, že len raz a v nedeľu vôbec. To takisto dáva prehľad ako kvalitne bola trať postavená.
Denis tebe poďakovanie za pohostenie, ktoré si nám usporiadal, bola to chuťovka! Majka to vyšperkovala lakocinkami, ktorým nešlo odolať!
Zdenko tebe ďakujem za super spoločnosť na trati, toľko skúsenosti a prehľadu som už dlho nezažil. Z tohto chlapíka ide kľud a pohoda. Klobúk dolu ako stále kvalitne strieľa. Určite mal svoj podiel na mojom úspechu.
Po dlhšej dobe som absolvoval aj siluetky, vďaka Mirovi a jeho celej rodinke sa ich zorganizovanie.
Ferovi ďakujem za napínavý súboj do konca. Je neskutočné, že sa ten súboj po roku zopakoval.
Veľmi milo ma prekvapili naši juniori, ako dokázali v náročných podmienkách skvelo nastrieľať. Doteraz mi to hlava neberie, ako to dokázali v takých pomerne ťažkých podmienkach. Všetkým im ešte raz gratulujem.
Všetkým ďakujem za super spoločnosť!

PoslaťNapísal: 19 Máj 2025, 20:53 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Tak oficiálne 13 te Slovak Open na Skýcove máme za sebou... Som rád, že každoročne sa stretávame v takom hojnom počte s medzinárodnou účasťou... Veľa krát v príprave si hovorím načo a prečo to robím... ale keď vidím vás všetkých tak to zrazu všetko opadne...
Tento rok nás počasie trošku postrašilo, ale okrem zimy a už tradičného vetra bolo všetko OK...
Je super, že prvé miesta zasa zostali na Slovensku a je až neuveriteľné, že sa zopakoval vlaňajšok a Milan s Ferim nastrieľali zasa rovnaký počet bodov a o víťazovi sa rozhodlo až v rozstrele... Klobúk dole... Naša omladina Viki, Adam, Evka a Luki sa popasovala s nástrahami trate, vetrom a nastrieľali super výsledky... Medzi Viki a Adamom bol rozdiel 1 bod, Veľká Gratulácia :clap:
V pružinách druhý deň István dal 46 bodov... to je asi rekord na Slovensku s pružinovkou :thumbup:
Denis nás zasa prekvapil a pohostil vo veľkom štýle ako vždy... ĎAKUJEME
Všetkým čo mi pomáhali s prípravou a boli nápomocní pri likvidácii trate patrí veľké ĎAKUJEM

Som rád, že sme :google:

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 8 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia