- mne sa hlave moc nepacia tie rovne plochy kde sa striela... sympatickejsie sa mi zdali viacere stanoviska - ako som videl s cacom v tatabanyi. zdalo sa mi to zaujimavejsie a zabavnejsie...samozrejme aj nejake lesne tereny
ale viem je problem s priestormi
- tak isto aj tie casomiery by sa mali zacat opat pouzivat, lebo vzdy sa najde nejaky "pedál" kvoly ktoremu caka viacero ludi
mozno by sa potom stihali aj viacere sutaze
- pre vacsiu navstevnost si myslim ze spravit REKLAMU!!! (odporucam aj socialnu siet, ktoru sme uz aj s markom skusali neraz navrhnut), mozno skusit aj nejake regionalne noviny ako Bratislavsko, Senecko, Kosicko atd... atd... viem ze to stoji penaze, ale risk je zisk ne?!
- bol som v kontakte s viacerymi ludmi zo zapadu aj z inych krajov SR a vacsinou je problem s cestovanim, manzelkami, pracou...
pracu a penaze pochopim, ale reci o tom ako je co daleko, ze keby to bolo niekde blizko tak dojdem a ako ma zena nepusti a pod. sa len smejem
vacsina tychto ludi nechape ze su tu ludia ktory maju do okolia BA viac ako 300km a voci nim by to bolo velmi nespravodlive
a vyhovorky ze sa na sutaz nemam ako dostat - tiez uz ne
ale
pretoze velmi ale velmi lacna vyhovorka..
pritom v zivote nevideli napr. krasy oravy, krasy zvolena a okolia, slovenske rudohorie .... (a aj take vilove stvrte romakov
) a toto vsetko
sutaze myslim ponukaju..
- su tu vobec nejaky novacikovia okrem mna?