Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 11 Jan 2025, 23:22

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 92 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 26 Júl 2011, 17:37 
vo výslužbe
vo výslužbe

Skôr je tendencia že sa strieľa iba FT a HFT je pre nezáujem (priznám sa že aj môj) iba spestrenie viacdňovej akcie. Ono sa totiž dosť blbo strieľa HFT s FT výbavou (a naopak). BR by bol na tom asi rovnako. Navyše by sa zrejme musel strieľať na strelnici (neviem nejako si predstaviť BR súťaž na miestach kde strieľame FT) a museli by sme investovať do BR vybavenia.
IMHO

Edit:
Pozerám že s Bench restom máme na to názor silne podobný. :]

PoslaťNapísal: 26 Júl 2011, 17:48 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

Skôr úplne rovnaký (názor). :hehe:

PoslaťNapísal: 26 Júl 2011, 18:50 
expert
expert
Obrázok užívateľa

K vasmu nazoru pripajam aj svoj. Inak take "benchrestovanie" dokonale degeneruje strelca - hovorim zo skusenosti, alebo dobrym prikladom su cesi, co si daju stretko za Prahou o pocte aspon 20 strelcov, kazdy vikend, ale polozia si pusky na stoly a plinkuju do hluposti, pripadne trenuju BR. Potom pride "HFT" a bez bipodu su strateni... cest vynimkam.

PoslaťNapísal: 26 Júl 2011, 18:58 
Sponzor webu
Sponzor webu
Obrázok užívateľa

Ono je to pravda o tej FT vybave. Vacsina z nas zainvestovala do FT zbrani a prislusenstva a tak je teraz tazko s touto vybavou strielat HFT. Jasne, da sa to, ale zase sa tomu treba trochu venovat a zistit spravanie zbrane a optiky pre vyuzitie v HFT. Takze zatial zrejme zostava priorita vacsiny z nas FT.

Aj ked musim konstatovat, ze HFT mam stale rad. :)

Na takom 3 dnovom stretnuti sme si dali aj to HFT a aj nocne HFT, ale ktovie ako to bude dalej cez tuto sezonu. Vacsina z nas sa k tomu moze vyjadrit. Uvidime, co chlapcom najviac chuti. :)

ŠSK Gemerská Poloma: http://www.ssk-gemerskapoloma.sk
Športová streľba: http://www.sportovastrelba.sk

PoslaťNapísal: 26 Júl 2011, 19:44 
vo výslužbe
vo výslužbe

Nedávno som hovoril o 100 bodovej súťaži teda 2 kolách FT v rámci trojdňovky.
Aká bola vaša reakcia?
" to je blbosť"
" ostatný ktorý sa nezúčastnia budú v nevýhode"
" súťaže sú 50 bodové"
atď. atď. atď.
...a zrazu aha. Aj maratón by mohol byť.

PoslaťNapísal: 26 Júl 2011, 19:55 
vo výslužbe
vo výslužbe

A nie je to pravda?
Navyše by to bola zmena pravidiel počas rozbehnutej sezóny. :pasdrole:

Ale tak ako navrhuje fero by to možno priechodné bolo. Aj keď 3 dni za sebou súťažiť si asi môže dovoliť málokto z nás.
fero píše:
alebo po jednom kole v piatok, sobotu, nedelu. Vysledky zo sobotneho ranneho preteku by sa mohli zapocitat do FT ligy. Ako celok by to bol samostatny pretek.

PoslaťNapísal: 26 Júl 2011, 19:58 
Sponzor webu
Sponzor webu
Obrázok užívateľa

Ja som myslel, ze jedna sutaz oficialna 50 bodova, ktora by sa zaratavala do ligy.
A zbytok je na nas. Dobrovolne sutaze na pobavenie. Nieco take sme uz predsa mali v Sladkovicove, hadam sa este pamatate. :)

ŠSK Gemerská Poloma: http://www.ssk-gemerskapoloma.sk
Športová streľba: http://www.sportovastrelba.sk

PoslaťNapísal: 26 Júl 2011, 20:07 
vo výslužbe
vo výslužbe

kludne ked stihneme tak aj tri sutaze za den... ako ado pise jedna oficialna a ostatne pre zabavu a sprijemnenie uz aj tak dobreho dna ked sa stretne partia nadsencov... mna laka aj to HFT trebarz aj v noci. ja chcem hlavne strielat.

PoslaťNapísal: 26 Júl 2011, 20:26 
vo výslužbe
vo výslužbe

Adrian píše:
Ja som myslel, ze jedna sutaz oficialna 50 bodova, ktora by sa zaratavala do ligy.
A zbytok je na nas. Dobrovolne sutaze na pobavenie. Nieco take sme uz predsa mali v Sladkovicove, hadam sa este pamatate. :)
JJ, toto sa aj mne zdá ako celkom prijateľné riešenie. Po oficiálnej súťaži sa podľa okolností a záujmu môže spraviť ľubovolná strelecká súťaž.
Ale to bolo aj doteraz tak. Či?

A čo sa týka väčšiny nováčikov tak tam bude zrejme hlavný problém vo vstupných nákladoch na FT vybavenie. A s tým sa nedá robiť nič. :nono:

PoslaťNapísal: 26 Júl 2011, 22:51 
veterán
veterán
Obrázok užívateľa

- mne sa hlave moc nepacia tie rovne plochy kde sa striela... sympatickejsie sa mi zdali viacere stanoviska - ako som videl s cacom v tatabanyi. zdalo sa mi to zaujimavejsie a zabavnejsie...samozrejme aj nejake lesne tereny :) ale viem je problem s priestormi :(

- tak isto aj tie casomiery by sa mali zacat opat pouzivat, lebo vzdy sa najde nejaky "pedál" kvoly ktoremu caka viacero ludi :)
mozno by sa potom stihali aj viacere sutaze :D

- pre vacsiu navstevnost si myslim ze spravit REKLAMU!!! (odporucam aj socialnu siet, ktoru sme uz aj s markom skusali neraz navrhnut), mozno skusit aj nejake regionalne noviny ako Bratislavsko, Senecko, Kosicko atd... atd... viem ze to stoji penaze, ale risk je zisk ne?! :P

- bol som v kontakte s viacerymi ludmi zo zapadu aj z inych krajov SR a vacsinou je problem s cestovanim, manzelkami, pracou... :( pracu a penaze pochopim, ale reci o tom ako je co daleko, ze keby to bolo niekde blizko tak dojdem a ako ma zena nepusti a pod. sa len smejem
vacsina tychto ludi nechape ze su tu ludia ktory maju do okolia BA viac ako 300km a voci nim by to bolo velmi nespravodlive :(
a vyhovorky ze sa na sutaz nemam ako dostat - tiez uz ne :mdr1: ale :pleur4: pretoze velmi ale velmi lacna vyhovorka..
pritom v zivote nevideli napr. krasy oravy, krasy zvolena a okolia, slovenske rudohorie .... (a aj take vilove stvrte romakov :D ) a toto vsetko :google: sutaze myslim ponukaju..

- su tu vobec nejaky novacikovia okrem mna? :siffle:

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 92 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia