Serpovi patrí vďaka za perfektné naplánovanie akcie a za zabezpečenie zázemia napriek tomu že v chate bolo "plno". Gulášik bol na jednotku.
Dovolím si tvrdiť že dráhy boli velmi velmi ťažké už svojim zložením (rozložením). Ale tiež verím že zmena v rozložení sklopiek bola dobrým spestrením.
Potešilo ma že opäť sme mali pár nováčikov. Zatial iba ako pozorovatel nás prišiel podporiť Robertsk (ktorý sa skôr či neskôr k nám pridá
) a zastrielať si prišli Ivan a Martin Burgmanovci spolu s najmladším členom rodiny ktorý mal zatial na starosti fotoaparát no v blízkej budúcnosti bude určite vyzbrojený aj on. Určite chcem pri tejto príležitosti vyzdvihnúť ich výkon nakolko bez nejakej prípravy a tréningu a s relatívne obmedzenou výbavou mladší Martin nabúchal 6 bodov a jeho otec Ivan dokonca krásnych 18 bodov! Super
Čo ma teší ešte viac je fakt, že napriek brutus ťažkým dráham (teda pre týchto nováčikov) je fakt, že toto nebola ich "prvá a posledná" súťaž a prisľúbili mi že ich ešte určite uvidíme na nejakej našej súťaži.
Čo dodať na záver?
Jednoznačne fantastický deň strávený so super partiou ludí.
Súťaž bola druhoradá...