Tak všetko podstatné už bolo povedané, ale aj napriek tomu si dovolím pár slov. IV. ročník Majstrovstiev Slovenska a Slovak Open a akákoľvek súťaž by nebola bez ľudí a ľudí ochotných niečo zorganizovať a ďalších ktorí sú ochotný pomôcť. Ty čo ste sa zúčastnili ste svojou účasťou podporili SAFTU a streleckú športovú disciplínu Field Target. Trať sme sa snažili pripraviť zaujímavú a náročnú nakoľko si to akcia ako MSR a Slovak Open myslím vyžaduje a taktiež aj kvalita našich strelcov, ktorá súťaž od súťaže rastie. Prínosom tejto akcie je aj to, že sa jej zúčastnili naši južný susedia z Maďarska kde sme mohli odpozorovať ich finesy a ktorí nám ukázali svoje kvality už po štvrtý krát. Nie každému to vyšlo tak ako si predsavzal a dúfam, že aj napriek tomu sklamaniu svoj koníček nezavesia na klinec. Hoci som už ďakoval chcem sa poďakovať tým čo boli priamo účastný pri projektovaní a stavby trate, menovite: Dominovi, Petrofovi, JuroviNR. Stavba trate v nepriazni počasia v piatok t.j. 50 dráh (100 sklopiek) Dominovi, Serpovi, Petrofovi, Pedrovi35 a jeho synovi. Vďaka Pedrovi35 za pomoc pri spracovaní výsledkov v sobotu a nedeľu, Serpovi za trofeje. Vééééééééééľke ĎAKUJEM aj súťažiacim.
A posledné ďakujem patrí Rollovi aj napriek tomu, že ma chce ťahať za uši, že mi umožnil strieľať s jeho zbraňou. Mal som sa ako Monacká princezná o všetko sa postaral ja som len strieľal. Asi predám HW100 a strieľam len s Rollom.
V sekcií Fotky z akcií SAFTA nájdete odkaz na foto.