Pred hodinou som prisiel na jednu vec ktora ma fakt pobavila. Kamaratovi som prave dokoncil repas 30-rocnej 631-ky. Rozbehol som sa ku kufru s mojou puskou, ze vyberiem odtial krabicku exactov, ze skusim zo slavky vystrelit. Tie exacty som kupil v lete od pucela na skusku. A exactov nikde.
Do horarne som prisiel s dvoma krabickami JSB-ciek v kufri, exacty a " nove " expressy. Nastrel a tahak som mal pripraveny na expressy. Cely obsah krabicky som si vysypal v sobotu rano do vrecka. Bez okuliarov som na blizko slepy ako krtko, vobec som si nevsimol, ze som chytil do ruky nespravnu krabicku. Ze nieje vsetko OK som si cele dva dni nevsimol, rozdiely na nastrelovacke a na drahe som si vysvetloval pocasim, ved vela z Vas sa ozyvalo, ze to nejako divno lieta. Tych par diaboliek co mi vo vrecku po ukonceni sutaze zostalo som uz do tej krabicky nedal, lebo som ju vyhodil ked sme balili trat. Dal som ich do plastoveho vrecka co som nasiel v aute. Jojo strielal som mnou svojimi expresmi a ja nechtiac exactami. Zabavne, ze aj napriek svojej neopatrnosti som nazbieral zopar bodov.
P.S. Teraz dumam, ci tu slavku nastrelim s expresmi, alebo miniem tych poslednych par exactov z toho plastoveho vrecka.
P.S2: Kolko by ma stalo opakovanie sutaze ?