Ha, o tom potom chlapci. Ked ide o to, tak ja som dost ucenlivy
.
Takze report zo sutaze po vasom pouceni:
Vsetci dookola omielali, ze jak skvela je sutaz v HFT. Tak reku vyskusam.
Ako zaciatocnik som si doniesol na tuto sutaz uplne nevhodnu vzduchovku Gamo (uz len to slovo u niektorych vyvolava „zimomriavky“), naviac v kalibri 5,5 mm a dokonca v slabych 13 Jouloch. Na sutaz uplna katastrofa. Ja viem, ale nic lepsie doma zatial nemam.
Napriek tomuto handicapu som sa v urputnom zapoleni so skusenymi strelcami, na tazkej trati, so sklopkami podla redukcie kilzony umiestnenymi vacsinou na hranicnych vzdialenostiach, umiestnil na skvelom 3. (slovom tretom) medailovom mieste. Proste uplna parada.
Narocnost sutaze dokazuje aj fakt, ze aj taky superi, ako napriklad Fero, ktory je znamy reprezentant Slovenska a ktory ma nepomerne kvalitnejsiu vzduchovku svetovej znacky, s odpovedajucim kalibrom a naviac s najnovsim hytom vo svete puskohladov a navyse s jeho celodennym treningom v predchadzajucom dni presne na tejto trati, tak Fero sa v celkovom hodnoteni umiestnil na nelichotivom predposlednom mieste!!!
Nuz co dodat, zelam jemu, ale aj vsetkym ostatnym pretekarom zlepsenie v ich vykonnosti, aby som tak mohol mat vyrovnanu konkurenciu, lebo len tak budem moct vykonnostne napredovat aj ja.
Zaverom mi uz zostava skonstatovat len to zname: „Cest vytazom, slava porazenym“