Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 29 Dec 2024, 10:24

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 235 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 27 Feb 2012, 19:56 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

Až teraz som si všimol Šerpovu novú pušku, špeciál FT od AA. Tá sa mi v BARe strašne páčila, tak tú si musím oprobovať na najbližšej súťaži.

PoslaťNapísal: 27 Feb 2012, 20:00 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Ja som chcel popozerat a porovnat nove kufre, ale nejak mi to vyfukal vietor z hlavy. Tak az v Cingove.

PoslaťNapísal: 27 Feb 2012, 20:04 
Sponzor webu
Sponzor webu
Obrázok užívateľa

A tu je prakticke vysvetlenie, preco su dobre 3 dnove akcie. Aby sme toho viac stihli. :hehe:

Dalsia sanca bude v Cingove. :super:

ŠSK Gemerská Poloma: http://www.ssk-gemerskapoloma.sk
Športová streľba: http://www.sportovastrelba.sk

PoslaťNapísal: 27 Feb 2012, 20:25 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

Z toho kufra mám až teraz radosť a hlavne že už nemusím demontovať koleso paralaxy čo mi už minulý rok liezlo na nervy. Osobne som vždy bol proti "kufrom" ale až na tú váhu a nemotornosť je to paráda.

PoslaťNapísal: 27 Feb 2012, 20:26 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Bench rest píše:
Až teraz som si všimol Šerpovu novú pušku, špeciál FT od AA. Tá sa mi v BARe strašne páčila, tak tú si musím oprobovať na najbližšej súťaži.

...to je len pazba z MPR FT + nejake doplnky, ostatne je povodna S400 CLASSIC, ale oprobovat si ju mozes ;)

PoslaťNapísal: 27 Feb 2012, 20:30 
veterán
veterán
Obrázok užívateľa

Aj ja som si Serpovu AAMPR vsimol az na fotkach akosi,my unikla .Tiez si ju chcem potom poobzerat zblizsia.Pekna je veru a urcite aj ucelna.

Crosman2 2240-PCP mod.20" long barrel,BSA Deerhunter 8-32x44
Daisy 901 PCA mod.,Tasco 3-9x40 AO

:.m: :.s: :.r: 2016 :winner2:
:.m: :.s: :.r: 2015 :winner2:
:.m: :.s: :.r: 2014 :winner:
:.m: :.s: :.r: 2012 :winner2:
:.m: :.s: :.r: 2011 :winner:

PoslaťNapísal: 27 Feb 2012, 20:45 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

Šerpa to je jedno ale vyzerá super, pripomína mi troška moju prvú súťažnú vz. pušku Shull Haenel 312 http://www.sportwaffen-schneider.de/pop ... /pID/24173 ale už som troška OT.

PoslaťNapísal: 28 Feb 2012, 07:17 
nováčik
nováčik

Ja som tiez po tej flinte pokukoval, uz som pozeral aj kolko stoji :D Mozno dalsiu sezonu ak najdem sponzora :mdr3: Inac serpovi na nej dako nevychadza licnica, asi by sa zisla o kusok dlhsia co?

PoslaťNapísal: 28 Feb 2012, 22:07 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Pokracovanie TU viewtopic.php?f=18&t=10&p=18208#p18208 , nakolko v tejto teme sme OT

PoslaťNapísal: 01 Mar 2012, 19:10 
vo výslužbe
vo výslužbe

Pridám aj ja, síce už ako sa hovorí po funuse, ale predsa. Bude to trochu dlhšie čítanie ale snáď to nejak vydržíte.

Velmi ma potešila účasť takmer všetkých členov a samozrejme tiež účasť pár nečlenov a z toho celkového počtu som bol vyslovene natešený pretože toto je jasný ukazovatel popularity tejto streleckej disciplíny. Verím že na základe tohto sa k nám do budúcna pridá množstvo ďalších strelcov aj z ostatných fór.

Celý čas som tajne dúfal že počasie bude k nám zhovievavé a že v sobotu nebude fúkať. Dráhy som staval podobne ako minulý rok, aby boli napriek rovine dosť náročné. No bohužial ten vetrisko mi, vlastne nám všetkým spravil "škrt cez rozpočet" a z ťažkých dráh boli zrazu dráhy takmer nestrielatelné. Aby som pravdu povedal dosť ma to rozhodilo a nálada mi klesla na bod mrazu (ale navonok som sa snažil usmievať). Ešte sa k tomu pridala "zrada" môjho hardwéru a bol som na mrtvicu. Ale som rád že napriek katastrofálnemu počasiu a katastrofálnym bodovým ziskom vládla dobrá nálada. Dosť som sa obával toho že nový členovia (prípadne aj nečlenovia) by mohli byť dosiahnutým slabým bodovým ziskom aj do budúcna dosť demotivovaný, no z predošlých príspevkov som zistil že opak je pravdou, že sa cítili v našej (a verím že už aj v ich) partii dobre a to je fajn. Síce už nejakú dobu tvrdím že to už neni iba o stretku ako takom ale že sa už jedná o max seriózne súťaženie, ale vlastne vždy to začína a končí priatelským podaním rúk a kecaním o všetkom možnom a nemožnom. Tiež by som rád uistil niektorých „nerozhodných“ ktorý sa z dôvodu slabšej výbavy nejak nehrnú do súťaženia, že nie špičková výbava je to čo hrá hlavnú úlohu ale skúsenosti a poctivý tréning. A v neposlednom rade je dôležitý ten prvý krok, teda aktívne sa zúčastniť na tej „prvej ostrej“ súťaži. Som si istý že ktorýkolvek nováčik to už na druhej súťaži bude zvládať ako ťažký profík a potom sa už vôbec nebude obzerať na to kto s čím striela ale zamerá sa na svoje zdokonolovanie sa. Asi najčerstvejším príkladom by mohol byť „onder“ ktorý sa hneď po tejto súťaži (a napriek tomu že nastrielal „akože iba“ 4 body) prihlásil do SAFTA.

Po určitých peripetiách a nepríjemnostiach už do budúcna s touto lokalitou ale nepočítam takže ďalším mojim bojovým úkolom bude objaviť miesto ktoré bude neporovnatelne lepšie a atraktívnejšie.

Na záver sa chcem týmto všetkým účastníkom ospravedlniť za viac-menej nevydarenú akciu. Bohužial počasie je z mojej strany neovplyvniteľné, no mal som s tým počítať že vietor bude „dosť intenzívny“ a postaviť jednoduchšie dráhy. Do poslednej chvýle som však dúfal že sa predpovede mýlia a bude to super akcia.
No človek mieni a pán boh mení...

Ahojte v Čingove...

P.S. Aspoň v takomto istom počte

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 235 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť