Páni a dámi začnite trochu nacvičovať aj maďarský jazyk (prípadne anglický).
Po dnešnom cca trištvrte hodinovom rozhovore s jedným z tých ktorým sa pre zmenu v HU hovorí EXTRA ELITA môžeme očakávať v SNV nával tých najlepších strelcov FT a HFT z HU. A keď hovorím najlepších, tak tým myslím tých čo sú pravidelne v prvej desiatke (to som iba tipol, nepozeral som ich tabulky možno sú podstatne vyššie- teda ak budú 5-ti tak sú možno v prvej päťke
) strelcov a čo sa od začiatku pravidelne zúčastňujú aj všetkých možných a nemožných súťaží nielen v rámci európy ale tak isto aj v Anglicku, Afrike atď. Niekolkokrát mi prízvukoval že im je velmi lúto že neprišli do Víglaša lebo termín našej akcie sa kryl s dátumom ich významnej súťaže. Nakoniec sme sa predbežne dohodli na tom že začiatkom roka dáme dohromady termíny našich akcií a dátumy prispôsobíme tak aby sme mohli chodiť mi k nim a oni k nám.
Budúci týždeň by som mal ísť za touto extra elitou na zdvorilostnú návštevu .
Tak páni poriadne nacvičujte FT aj HFT aby sme si neurobili hanbu. Samozrejme vzhladom k ich cca 6 ročným skúsenostiam v profi FT a HFT každému bez problémov vysvetlia, pomôžu a poradia s nastavovaním jak pušiek tak aj optík atď.