Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 22 Dec 2024, 20:17

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 242 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 02 Mar 2011, 19:09 
vo výslužbe
vo výslužbe

Tak ma napadlo, že by bolo asi potrebné napísať priatelský dopis starostovy Smižian (myslím že to patrí pod Smižany, že?) vrámci dobrých vzťahov, v ktorom by sa mu oznámilo čo sa chystá a prípadne ho požiadať o súhlas, aby sme predišli prípadným nedorozumeniam s iniciatívnymi postaršími sympatizantmi miestnych ochranárskych združení nakolko sa jedná o chránenú krajinnú oblasť.

PoslaťNapísal: 02 Mar 2011, 20:08 
pokročilý
pokročilý
Obrázok užívateľa

MarekZCKE píše:
...PS: pride aj najnovsi clen fora PeterG.

Tak ako pisal MarekZCKE: pridem, popozeram, mozno skusim sutazne zastrielat. Pridem v piatok a zosatnem do soboty. Vlastnim Slaviu 634 a v sucasnosti premyslam o kupe PCP vzduchovky. To je aj hlavny dovod preco sa chcem zucasnit, mat moznost pozriet na zbrane zblizka a poradit sa s ludmi, ktori sa vzduchovkam uz nejaky cas venuju.

PoslaťNapísal: 02 Mar 2011, 20:19 
vo výslužbe
vo výslužbe

Vitaj medzi nami.
Keď prídeš bola by hlúposť nezasúťažiť si. Neni nad praktickú skúsenosť.
A po súťaži si určite z niektorých zbraní budeš môcť aj vystreliť nielen poobzerať si ich :super:

PoslaťNapísal: 02 Mar 2011, 20:24 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

áno, áno....bolo by dobré trošku posilniť pružinkovú, vymierajúcu kategóriu, aspoň dočasne, kým si nezaobstaráš PCP. Priprav sa však na skutočnosť, že po nadchádzajúcom stretnutí budeš mať v hlave táááákeho chrobáka a bude Ti tam vŕtať deň, noc.....

PoslaťNapísal: 02 Mar 2011, 20:26 
Sponzor webu
Sponzor webu
Obrázok užívateľa

Smelo prid, budes vitany. :)

A mas nadej aj na umiestnenie v kategorii pruzina je to takmer vzdy - takmer iste. :frime:

ŠSK Gemerská Poloma: http://www.ssk-gemerskapoloma.sk
Športová streľba: http://www.sportovastrelba.sk

PoslaťNapísal: 02 Mar 2011, 21:25 
pokročilý
pokročilý
Obrázok užívateľa

caco píše:
Vitaj medzi nami.
Keď prídeš bola by hlúposť nezasúťažiť si. Neni nad praktickú skúsenosť.
A po súťaži si určite z niektorých zbraní budeš môcť aj vystreliť nielen poobzerať si ich :super:

Diky, to je super vediet. Momentalne poskulujem po CZ200S FS.

ferin píše:
áno, áno....bolo by dobré trošku posilniť pružinkovú, vymierajúcu kategóriu, aspoň dočasne, kým si nezaobstaráš PCP. Priprav sa však na skutočnosť, že po nadchádzajúcom stretnutí budeš mať v hlave táááákeho chrobáka a bude Ti tam vŕtať deň, noc.....

Dnes je to asi 7 dni, co nerobim ine, ako preliezam fora :ghee: a hladam info o vsetkom, co s PCP suvisi. Stretnutie je az o 2 tyzdne a ja sa momentalne citim tak, ze chcem mat PCP doma a najlepsie uz vcera :D

PoslaťNapísal: 02 Mar 2011, 21:46 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

mozno by to chcelo cez vikend skocit niekde na Bankov otestovat tu Slaviu. nech vies kam ti to lieta. mam papierove terce o velkosti kill zon vo FT/HFT. zobral by som aj AAPS a mozno si to s PCP rozmyslis :hehe:
sakra len JSB v KE neviem kde zozeniem. do Zvolena sa mi nechce

PoslaťNapísal: 02 Mar 2011, 21:48 
vo výslužbe
vo výslužbe

neunahli sa. je lepsie vidiet pusku nazivo... predsa len to nieje lacna investicia... viem o com hovorim...

PoslaťNapísal: 02 Mar 2011, 21:53 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

študuj fóra, študuj a neunáhľuj sa zbrklo kupovať niečo narýchlo. Počkaj si na stretnutie, tam uvidíš a omakáš iné vychytávky..... a možno prídem aj ja . Otázka, zvažujem nad účasťou už teraz a nie až v apríli s tým, že by som dotiahol aj s maminou a synom (3r). Ide niekto v podobnej zostave ?? Aby sa mi náhodou neunudili.

PoslaťNapísal: 02 Mar 2011, 22:08 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

po pravde on to ma slusne nastudovane... az tak, ze mi daval take otazky na ktore som sa zmohol odpovedou. vies co. pod so mnou do Cingova teraz. tam ti daju urcite nieco osahat a vystrelit si do sytosti. pretoze ako vieme ja tiez tie PCP ovladam viac teoreticky a nechcel som Petra zavadzat

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 242 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia