- ďakujem za zhodnotenie súťaže, teší ma, že sa prehliadli nedostatky a padli vyjadrenia spokojnosti.
- Serpa zabudol si ešte na pomocníka - včeličku robino!
- vďaka patrí aj jojo62 za sklopky, serpa za špagáty a ostatným za pomoc pri stavbe a rozoberaní trate
- čo sa týka obtiažnosti trate, podľa prepočtu - priemer killzóny ku vzdialenosti (bez akýchkoľvek ďalších koeficientov, vietor, sklon a pod) - sme doposiaľ mali trate s hodnotou od 39,9 do 53,9, Trate v Starej Turej mali návrhovú hodnotu 48 a 51,4. Hodnoty sa ešte mierne zmenili presunom niektorých sklopiek a stanovíšť
- mrzí ma, že mi dve sklopky presiahli limit vzdialenosti a že niektorým strelcom nevyhovoval terén asi štyroch stanovíšť. Vďaka týmto prešlapom som si pripravil riešenie, ktoré by malo zabrániť zlému umiestneniu sklopky. Veľká vďaka patrí serpovi, ktorý ma zbavil mojej utkvelej predstavy, že sa strieľa len z chodníka a upravil nedeľnú trať posunutím niektorých stanovíšť do lesa
- čo je však pre mňa najpodstatnejšie, pochopil som, čo všetko obnáša zorganizovanie súťaže (one man show) a príprava trate, a to hlavne v zarastenom lese. Táto skúsenosť mi otvorila oči a pomohla pochopiť niektoré názory vyslovené našimi guru staviteľmi serpa, jojo62 ..., ktoré mi dovtedy ako občasnému vysekávačovi, čističovi a osádzačovi sklopiek neboli jasné
- ďalšia zaujímavá skúsenosť - to, že som vedel (mohol vedieť, bo som si to nepamätal) presné vzdialenosti všetkých sklopiek, mi bolo úplne na nič, keďže sa moja hlava venovala organizačným záležitostiam (od keksov a kávy až po vašu bezpečnosť) a tým bola streľba druhoradou záležitosťou - a nastrieľal som dvojročné minimá
. Vôbec mi to nevadilo a teším sa na ďalšiu možnosť privítať vás v Starej Turej (alebo niekde inde)