Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 22 Dec 2024, 21:43

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 242 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 02 Mar 2011, 22:13 
pokročilý
pokročilý
Obrázok užívateľa

MarekZCKE píše:
mozno by to chcelo cez vikend skocit niekde na Bankov otestovat tu Slaviu. nech vies kam ti to lieta. mam papierove terce o velkosti kill zon vo FT/HFT. zobral by som aj AAPS a mozno si to s PCP rozmyslis :hehe:
sakra len JSB v KE neviem kde zozeniem. do Zvolena sa mi nechce

Tento vikend to nepojde. Slavia je doma (teda ja nie som) a bohuzial vikend uz mam zaplanovany rodinnymi zalezitostami. Ale na buduci tyzden mozem mat S634 v KE a mohli by sme ten Bankov zrealizovat cez tyzden. Mal by som mat volno predbezne hociktory den od cca 15:00.

@ferin & pucel1: este si hladam info, nechcem sa unahlit. Zacinam podrobne citat toto forum, ale je toho tu tona zaujimavych veci, cez ktore musim prejst, kym sa budem pytat.

Naposledy upravil PeterG dňa 07 Mar 2011, 21:36, celkovo upravené 1

PoslaťNapísal: 02 Mar 2011, 22:36 
mazák
mazák
Obrázok užívateľa

Veľmi rád by som posilnil kategóriu pružinovkárov aj kategóriu nováčikov, akcia je relatívne blízko (hodinku cesty), ale zatiaľ to nevyzerá nádejne, víkend predtým strávim v BA, nezvyknem rodinu nechávať dlhšie samú :/

PoslaťNapísal: 03 Mar 2011, 23:23 
nováčik
nováčik
Obrázok užívateľa

Ak vám to nebude vadiť, tak prídem a pridám sa k nováčikom ( kategória pružina ) :D Dúfam, že mi do toho niečo nepríde.

Edit Admin: Samozrejme, ze to nebude vadit. Prave naopak, si vitany. Uz som Ta dopisal. :)

IŽ 38, kal. 4,5

PoslaťNapísal: 03 Mar 2011, 23:49 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

kirk vezme aj rodinku na jedno poludnie von, a bude ako bonus o pruzinu naviac.
je tam pekna priroda a pohoda. idealne aj na rodinny vylet. k tomu dobry obed a hned je za vami prijemna sobota, ktora sa uchova naveky v pamati.

PoslaťNapísal: 04 Mar 2011, 09:38 
senior
senior

to caco: Dnes idem do SNV, tak sa zastavím na Triu a prípadne aj u starostu Smižian (dúfam, že po voľbách tam bude staro-nový).
to Adrian: Ten ľudový zabávač nie je vrátnik, ale prevádzkar :D .
to marekzcke: JSB majú aj v Trigonuse na Terase pri Ferrocentre aj u Novakovského v bývalom zväzarme na Alejovej.

PoslaťNapísal: 04 Mar 2011, 10:12 
Sponzor webu
Sponzor webu
Obrázok užívateľa

Chlapi, este jedno upresnenie.

Kedze sa nam to pekne vyvija na trojdnovku, bolo by dobre naplanovat casovo sutaz - sutaze.
Predpokladam, ze spravime sutaz FT a sutaz HFT. Otazka znie kedy, ako a hlavne o kolkej.

Navrhujem obe sutaze spravit v sobotu. Mate zaujem o klasice HFT, alebo chete nocne HFT?

Prosim vyjadreite sa, aby sme vedeli naplanovat celu akciu a trat.

Dakujem.

ŠSK Gemerská Poloma: http://www.ssk-gemerskapoloma.sk
Športová streľba: http://www.sportovastrelba.sk

PoslaťNapísal: 04 Mar 2011, 10:32 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

my (ja a PeterG) prideme v piatok niekedy po obede.
zostavame do soboty a po vyhodnoteni FT sutaze vecer frcim domov. (HFT nepojdem. Petrovi som zas odporucil HFT pretoze ma na slavii len pevne mieridla.) ale nechcem sa vyjadrovat za druhych.

vsetko je to odvodene od doteraz navrhnuteho harmonogramu akcie. ak sa nieco zmeni mozem pruzne reagovat ale zdrzim sa len jednu noc. (cisto financny dovod)

PoslaťNapísal: 04 Mar 2011, 10:41 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

pokial sa HFT ma strielat na tej istej trati co FT, malo by sa HFT strielat ako prve... ak by to bolo opacne, uz by to HFT nebolo v poriadku, lebo by sa vedelo v akej vzdialenosti su terce, cize by sa musela komplet cela trat prerobit aby to bolo v poriadku s kostolnym poriadkom...

PoslaťNapísal: 04 Mar 2011, 10:50 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

to dava logiku... mudro vravis priteli :). ja som uz v poriadku, trat pomozem postavit. odsledujem HFT ako divak, pretoze fakt na toto sa necitim psychicky :-D a ak nebude fotograf zaskocim ho, nieje problem.

PoslaťNapísal: 04 Mar 2011, 11:04 
pokročilý
pokročilý
Obrázok užívateľa

MarekZCKE píše:
my (ja a PeterG) prideme v piatok niekedy po obede.
zostavame do soboty a po vyhodnoteni FT sutaze vecer frcim domov. (HFT nepojdem. Petrovi som zas odporucil HFT pretoze ma na slavii len pevne mieridla.) ale nechcem sa vyjadrovat za druhych.

vsetko je to odvodene od doteraz navrhnuteho harmonogramu akcie. ak sa nieco zmeni mozem pruzne reagovat ale zdrzim sa len jednu noc. (cisto financny dovod)

Ja uvidim, ako dopadne vylet na Bankov a podla toho sa rozhodnem ci budem strielat. Urcite sa vsak zucastnim a pomozem s cim bude treba.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 242 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 25  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia