Tak pani a damy som doma aj ja... som rad, ze sa Vam pacilo... Pocas majstrovstiev sa vyskytli nejake chybicky...ale snad to velmi nevadilo... nabuduce sa posnazime viac...
Velke DAKUJEM Cacovi za spoluzorganizovanie celych majstrovstiev, dalej dakujem vsetkym ktori vcera a dnes boli napomocni pri dostavbe a rozoberani trati...
V neposlednom rade patri velka vdaka aj Vam vsetkym, ktori ste sa zucastnili majstrovstiev. Cloveka nesmierne naplna, ked vidi, ze ludia maju zaujem a pridu na sutaz v hojnom pocte a dokonca aj zo zahranicia...
Gratulujem vitazom Majstrovstiev Ferovi - ktory asi vsetkych prekvapil, ale nie je to nahoda
PalimuKM za druhe miesto - ktory standartne podava vyborne vykony - dufam, ze uz si pustil z hlavy dnesne nezrovnalosti na trati... JuroviNR za tretie miesto, ktory vzdy pride, vyhra a zasa sa na cas strati... Pani velka GRATULACIA...
Dalej gratulujem nasim juznym susedom, ktori si u nas urobili take svoje majstrovstva...
Naozaj klobuk dolu pred ich vykonmi, vidiet, ze sa tomuto sportu venuju uz dlhiu dobu a nie nadarmo sa stali vicemajstri v druzstvach na Majstrovstvach sveta FT
Velka skoda, ze zdravotne problemy odstavili nasich najlepsich strelcov z ligy, pani prajem skore uzdravenie a dufam, ze sa uvidime na dalsej sutazi...
Takze majte sa pekne a vidime sa nabuduce priatelia