Čakal som čerstvo pokosenú lúčku pri chatke a potôčiku, sklopky ako na dlani a zrazu predo mnou kopec jak blázon a ako by to nestačilo pekelná trať postavená jak na majstrovstvá sveta. Piroš ty môžeš ísť radiť do Nórska ako to majú postaviť na MS. Keď to bude s náročnosťami tratí respektíve terénu pokračovať tak si spravím horolezecký výcvik lebo niekde sa budeme zrejme už aj zlaňovať v zimných mesiacoch si budeme dávať na boty "mačky" a cepín bude povinná výbava strelca FT. Tak teda máte čo ste to v piatok postavili moje veľké uznanie, lebo mne úplne stačilo tú "parádu" rozoberať, ale už je dobre práve nás s Pucelom na jiske napojili na infúzky a že vraj to rozchodíme. Som rád že sme sa zase v pohode stretli , víťazom negratulujem ako je mojim zvykom lebo Ferin bez medaile to je ako ja s medailou, Alkaj ten si príde jak na výlet nastriela 45 bodov a aby ma nasral ešte viac tak povie "ešte je v čom sa zlepšovať" asi mu v tom volkswágene namontovali do hlavy voľajaký zamierovač, nabudúce miesto chrono mu dám srentgenovať hlavu, a ten Dominko čo sa tvári ako anielik príde v okuliaroch ako Elvis čo ani nevie na čo tú pušku má, palm rest jak nohu od klavíru a v pohodičke 45 bodíkov a pred rostrelom si ešte zapáli a bum dve rany a zlato na krku. No tak dobre už sa nehnevám ale nech už sa to neopakuje.
Gulášik bol super ďakujem, a tie ceny boli špičkové, perfektný nápad, Piroš ty sa nezdáš.