Tak aby som trošku upresnil stravovacie a ubytovacie možnosti na súťaži. Viac menej to vybavuje asi Peťo
, ak bude pobehovať s pálenkou tak to je za obsadenosť hotela, ďakovné od majiteľa. Ale vážne. Tuším Peťo spomínal cca 50 lôžok. Stravovanie raňajky, obed, večera v cenových reláciach, ako tu píše niekde Peťo. Snáď by niekto fundovaný mohol vyrobiť nejaké oficiálne "vyveseníčko" kde bude čo a kedy a za koľko, nech máme čo založiť do kroniky Safta. Pánboh jej daj dlhý život
. Strava však nieje typu výberu z 28 jedál pri sadnutí si za stôl. Ale vopred sa dohodneme s prevádzkarom, čo by sme asi chceli papať a koľko ľudí a on nám to pripravý. Kapišto ?
Myslím si že nie je problém opekačky ako minule, klobásky, šperháky a podobne. Lebo ako vieme niekto musí aj nočerať, však ?
Ja som samozrejme medzi nimi
. Hladný vzduchovkár hotová katastrófa. Pivečko a nápoje posiľňujúce imunitu a sebadvôveru sú k dispozícii 24h v nalievárni hotela
. Treba sa obliecť teplo a krikľavo aby sme sa nepotriafali keď nás v maskáčoch nebude vidno medzi sklopkami, je zákaz nosiť maskáče s obrázkami terčov sklopiek alebo nepopulárnych politikov !
Pri príjazde bude každý prekontrolovaný či prišiel s dobrým úmyslom, dobrou náladou, výbavou, vzduchom a v neposlednom rade - povedzme si pravdu sme na východze - aj fľaškou
Keďže sa to vrhlo na nás východňarov ako organizátorov, tak Ja vlastným celým menom Lietadlo Canadair a Peťo peto1, prímame ďakovné maily a iné hmotné prezenty vďačne.
Ešci dagdo daco má? Ta še trimce fasa !