Krásny víkend za nami... Na Open som si po rokoch vystrelil v jeden deň aj ja, aby som dokázal, že čo som si navaril to si aj zjem... ˇ
Sobota bola pohodová, ale sem tam fúkol zákerný vetrík. Dnes (v nedeľu) som nestrieľal, ale vietor bol omnoho silnejší a miestami nečitateľný, ale mnohí z vás si s ním poradili...
Nesmierne ma teší, a tiež obdivujem vyrovnané výkony Milana a Feriho. Oba dni nastrieľali rovnaké skóre a o najlepšom rozhodol až rozstrel, ktorý vyhral Milan a stal sa prvý krát víťaz SK Open. Taktiež v pružinách rozhodlo o víťazovi až posledné stanovište, kde Tomi porazil o jeden bod Feriho Tótha.
Gratulujem všetkým ocenením...
Chcem poďakovať Majke a Viki za pomoc pri administrácii a príprave tabuliek + im chcem obzvlášť poďakovať hlavne za to, že mi tolerujú tento koníček a čas (niekedy aj dni) ktorý by som mal tráviť s nimi obetujem SAFTA... ĎAKUJEM
Musím tiež spomenúť mojich už stálych pomocníkov Ivana s Benjaminom, ktorí mi pravidelne pomáhajú s kosením a Ivan aj so stavbou trate, Ferimu, ktorý mi tiež pravidelne pomáha s vytyčovaním trate a samozrejme aj so stavbou, tak isto Vladovi ktorý aj napriek pracovnej vyťaženosti vždy príde pomôcť, Zdenkovi, ktorí nechýba skoro pri žiadnej stavbe a príprave súťažných tratí a motorovej myši Rasťovi (prepáč mi to prirovnanie) ktorý má energie za troch a keď sa nám už nechcelo, on všetko vybehal a rozniesol... Ďakujem
Teším sa na ďalšie stretnutia... súťaže...
Pripájam tabuľku zásahov (Viki mala trpezlivosť sa s tým pohrať), kde si môžete pozrieť ako sa vám a ostatným darilo pri jednotlivých terčoch...