Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 15 Jún 2025, 08:24

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
PoslaťNapísal: 25 Máj 2025, 09:45 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

V mene Košických vzduchovkárov a SAFTA Vás pozývam na 7. a 8. kolo Field Target ligy 2025 v novej lokalite Lesné neďaleko Michaloviec, konkrétne v Reštaurácii/penzióne pod Hôrkou – Lesné http://lesyservis.sk/sluzby.php . Trať bude situovaná v okolí reštaurácie, netreba nikam cestovať.

GPS:
48.797401
21.821236

Ubytovanie a strava je zabezpečená priamo na mieste. K dispozícii sú dve dvojlôžkové izby a 5 trojôžkových izieb. Rozdelenie do izieb zabezpečí organizátor (ako v Sokolke) .

V registračnom formulári si zvoľte stravu a ubytovanie. Následne Vám pošlem mail s povinnosťou platby... (ako na Skýcove).

V reštaurácii/penzióne je k dispozícii dvojdráhový bowling, biliard a kto sa cíti...aj detské ihrisko...

Štart oba dni v sobotu aj v nedeľu je o 9:30 hod.

Ostatné informácie sú uvedené v propozíciách, ktoré nájdete v registrácií. Tešíme sa na stretnutie

Registrácia:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... Q/viewform
Zoznam registrovaných:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =761638649

PoslaťNapísal: 09 Jún 2025, 21:27 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Suped vikend za nami. Vdaka partii z vychodu za zorganizovanie tejto akcie. Sutaz sa konala v novej lokalite, kde bolo vsetko na jednom mieste, nebol potrebny ziadny presun.
Draha bola postavena na volnom priestranstve bez moznosti schovat sa do tiena, do tvaru U. To este znasobilo to co predvadzal vietor, hlavne v sobotu. Bol totalne necitatelny. Je malo sutazi, kde 1. v poradi ma menej ako 40 bodov. Teplo a prudke slnko odcerpavalo sily sutaziacim kazdou minutou. Pusky, optiky sa prehrievali a robili niekomu divne veci. Moj Steyr netrpi ziadnymi neduhmi pri vypekani na slnku, ale bal som sa o novu optiku Falcon X505. Musim povedat, ze som z nej po tomto vykende nadseny. Pochyboval som ci som urobil dobre vymenou za bezchybne Nikko, ale uz viem, ze to bola dobra vymena.
Na sobotny vecer nam Janko pripravil prijemne posedenie s bohatym obcerstvenim, kulturnym a sportovym programom. Dakujeme.
Nasa cesta domov nabrala dobrodruzny charakter. Asi 25 km pred Presovom nam unik chladiacej kvapaliny z motora znemoznil pokracovat dalej. Najskor to vypadalo hrozivo, ale nakoniec sme pokracovali na nahradnom vozidle. Podrobnosti si urcite prejdeme na najblizsom stretnuti.
Vysledky:

Prílohy:
IMG_6063.jpeg
IMG_6063.jpeg [ 4.91 MiB | Zobrazené 236 krát ]
7.kolo Lesna Michalovce.pdf [687.81 KiB]
27 krát
8.kolo Lesna Michalovce.pdf [688.81 KiB]
19 krát

PoslaťNapísal: 10 Jún 2025, 08:00 
senior
senior

Ďakujeme všetkým, čo to vymysleli, postavili a zorganizovali.
A Jankovi ďakujeme za pekný a netradičný sobotňajší večer. :thumbup:
Všetko to bolo perfektné. :clap:

PoslaťNapísal: 10 Jún 2025, 09:18 
profesionál
profesionál

Veľké ďakujem Jankovi ako organizátorovi za usporiadanie súťaže v novej lokalite. Vôbec to nie je jednoduché niečo nové rozbehnúť, ale zvládol to perfektne. Ďakujem Jankovi a jeho rodinke za veľké pohostenie a program. Mne osobne sa prostredie veľmi páčilo. Osobne som bojoval na trati viac s mojim chrbtom a samozrejme ako každý s vysokými teplotami. Vyzeralo to u mňa zo začiatku na prepadák, ale som veľmi rád, že so sebazaprením som dokázal držať kontakt s najlepšími. Najväčšiu radosť mi urobil syn, ktorý bez akejkoľvek prípravy bol medzi najlepšími opäť. V nedeľu to dokonca po dramatickom rozstrele vyhral. Za jeho úspech si beriem zásluhu aj ja, keďže nedávno som po 10 rokoch do poslednej šrúbky servisoval jeho pušku a odstraňoval poruchu a teraz som ju ešte pred súťažou dolaďoval a menil určité nastavenia.
Cenu za oddanosť Safte by som dal určite Marcelovi, ktorý zase oddrel stavbu trate a so svojimi pomocníkmi postavil veľmi vyváženú trať.
Vďaka všetkým za super spoločnosť!

PoslaťNapísal: 10 Jún 2025, 22:20 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Ako už bolo povedané, nová lokalita v Lesnom nás neskutočne preverila... Človek by si povedal veď len lúka, vyškolení Smolníkom a Skýcovom... brnkačka... VEĽKÝ OMYL... Už pri piatkovej príprave trate som zistil, že to teplo bude vražedné... a vietor ako bonus.
Ma lúke sme naposledy stieľali asi v Sládkovičove 2012 tom (tam to bolo tiež ťažké).

Bodové zisky neboli za oba dni vysoké, ale vidieť, že ste sa vysporiadali s traťou a v nedeľu mnohí (okrem mňa) vylepšili svoje skóre.

Ďakujem Jankovi Vaľovi za sobotné pohostenie s programom a ešte raz VŠETKO NAJ k životnému jubileu...

Miestnym organizátorom na čele s Jankom Vaľom a Marcelom veľké ĎAKUJEM.

Lesné ak bude všetko OK zaradíme do kalendára aj budúci rok...

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia