Trošku s odstupom času... napíšem aj ja pár slov...
Som nesmierne rád, že spomínanej súťaže sa zúčastnilo až 11 strelcov zo Slovenka, ktorí merali dlhú cestu z celého Slovenska... Ako ste si už iste všimli výsledky
http://mp2017.pl/index.php/en/ Slovenská výprava nebola len do počtu...
Organizátori pripravili v bývalom kameňolome dve trate so 40 timi sklopkami... Na trati sa zároveň strieľalo aj HFT, preto na niektorých stanovištiach boli 3 sklopky vždy jedna špeciálne pre FT, čo sa niektorým strelcom vypomstilo, keď strieľali na nesprávny terč... V sobotu sa šla biela dráha za súčinnosti nepretržitého dažďa a vetra čo nás dokonale preverilo... V nedeľu prestalo pršať, vietor trošku ustal, ale o to bol zákernejší...
Popasovali sme/ste... (ja som to v nedeľu fyzicky a psychicky nezvládol...) sa s traťou statočne... Keď nepočítam seba a Simonu, ktorá mala technické problémy, tak ostatní deviati súťažiaci sa umiestnili do desiateho miesta, dokonca Milan to vytiahol na celkové tretie miesto, Ondro piate + Maja zasa ako najlepšia ,,Kobieta". Denis jr., hoci sám v kategórii nastrieľal slušný výsledok, ktorý sa nestratil ani medzi PCP... Nemôžem nespomenúť Adama (ako utajený junior), ktorému ušlo šieste miesto v rozstrele...
Ešte raz ďakujem Maji, Simone, Adamovi, Denisovi jr., Filipovi, Milanovi, Denisovi, Ondrovi, Ferovi a Peťovi za skvelú reprezentáciu a celkovú pohodu počas súťaže aj mimo nej, kde sme zažili kopec srandy s naším necertifikovaným psychológom Denisom starším..
Organizátorom ďakujeme a na budúcoročných majstrovstvách sveta v FT do widzenia...