Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 22 Dec 2024, 09:29

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 210 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 11 Dec 2011, 15:24 
vo výslužbe
vo výslužbe

orientačné ceny POZOR!!! všetky sú z minulého roku!!!:
Ubytovanie:
1 osoba v izbe/noc 6000 HUF + na konci 600 HUF daň z ubytovania
2 osoby v izbe/noc 4000 HUF + na konci 600 HUF daň z ubytovania
cena za pobyt celkom - 3 noci/1 osoba: cca 70 eur sám na izbe / až cca 40 eur dvaja na izbe
Štartovné:
súťaž Field Target - obi dva dni 20 eur
(ak chce niekto aj HFT tak je to celkovo 30 eur na obidva dni)
štartovné celkom max 30 eur
Dovozné povolenie na zbraň:
Povolenie na 1 zbraň - 20 eur
(ak sa podarí tak ako minulý rok tak na jedno povolenie sa dajú 2 zbrane teda 10 eur/puška - no nespoliehajte sa na to)
Obed a pitie na dráhe:
Jednoduchý guláš: 1000 - 1100 HUF cca 4 eur x 2 dni = 8 eur
Káva a väčšina pitia bola za 250 HUF a viacej / cca od 1 eur jeden strelec cca 3 eur x 2 dni = 6 eur
Priemerná cena jedla (dobrého) v Paripa čárde cca 2500-3000 HUF / cca 10-13 eur +pitie x 2 dni = cca 40-50 eur
Strava a pitie celkom 1 osoba cca 60-70 eur (zaokrúhlené nahor)
Celkové náklady okrem cestovného na 1 osobu cca 200 eur (zaokrúhlené na hor)
Dialnica:
Známka v HU na tuším 4 dni (presne pobyt) cca 1500 HUF / cca 5-6 eur
Cestovné (benzin/naftu) si vypočítajte sami.

Komu sa to zdá vela, nech sa čo najskôr odhlási.
Ďakujem.

PoslaťNapísal: 11 Dec 2011, 15:36 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

podobné veci-nazory ako spísal Ferin som uz v minulosti priebežne tu na fóre spomínal a prezentoval.
snáď sa to už teraz bude brať do úvahy. :) ;)
a som rád že sa pridávajú aj ďalší.

kedy je minimalne obdobie možnosti prihlasenia na súťaž?

PS: kurnik a tolko krát som si uz v duchu hovoril ze takéto témy necham na inych.
ale neviem to ovládať. :drapeaublanc:

PoslaťNapísal: 11 Dec 2011, 18:26 
expert
expert
Obrázok užívateľa

Hlasim sa aj ja - samozrejme FT all inclusive :-) A idem si dobit kredit aspon za 10 evri...

PoslaťNapísal: 11 Dec 2011, 18:43 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

GP nie je nejaké mierené železničiarske stretnutie kadekoho s kadečím ! Takéto akcie sú viacmenej aj reprezentatívne pre SAFTA. Začiatočníci bez skúseností nech konečne začnú chodiť na naše ligové súťaže a tam nech pilujú svoj kredit, nie sa bezhlavo prihlásiť na prvú medzinárodnú súťaž v kalendári s prívlastkom "ak ma vezmete a možno" !!!. Nenachádzam logiku v tom, že sa tu nahlási niekto absolútne neznámi čo pravdepodobne doteraz ani nie je členom SAFTA a my to v pohode akceptujeme? Na takýchto a podobných súťažiach očakávam účasť strelcov, ktorý dokážu reprezentovať seba, tím a krajinu pod ktorého vlajkou sa bude fotiť, nie absolútneho nováčika o ktorom nikto nič nevie a nie je ani členom SAFTA ( resp. je ale len tri dni aj s topánkami )!!!!

PoslaťNapísal: 11 Dec 2011, 18:57 
expert
expert
Obrázok užívateľa

Ferin, spomen si na Alana z Talianska - oficialne bol american ale mal som pocit ze sa skor od neho distancovali... Na druhej strane - ublyzil svojou ucastou nejak niekomu? Odstrielal si svoje, nabral skusenosti, urobil si fotku s ostatnymi a siel domov.... Aj ked celkom chapem aj tvoj uhol pohladu, realita je niekde inde - ked je raz GP 'OPEN' sutaz tak ma tam pravo strielat kazdy. Urcite by to bolo ine keby SAFTA dostala pozvanku, s tym ze mozme nominovat 10 strelcov, podla ich kvalifikacie.

PoslaťNapísal: 11 Dec 2011, 18:59 
expert
expert
Obrázok užívateľa

mily ferin,ak ma vezmete bolo mieniene prave kvoli tomu,ze som odstrielal len jednu sutaz SAFTY a aj to s cudzou puskou,preto pisem ak ma vezmete, lebo som si toho sam vedomy,pokial ti ide o slovo mozno tak to pisem s ohladom na to,ze moja dcera chodi do skoly a ci bude moct ist kvoli skole si netrufam dnes na 100%napisat.

Je dobre,ze si tu zo seba konecne dostal o co tu vlastne ide:
ferin píše:
GP nie je nejaké mierené železničiarske stretnutie kadekoho s kadečím ! Takéto akcie sú viacmenej aj reprezentatívne pre SAFTA. Začiatočníci bez skúseností nech konečne začnú chodiť na naše ligové súťaže a tam nech pilujú svoj kredit, nie sa bezhlavo prihlásiť na prvú medzinárodnú súťaž v kalendári s prívlastkom "ak ma vezmete a možno" !!!. Nenachádzam logiku v tom, že sa tu nahlási niekto absolútne neznámi čo pravdepodobne doteraz ani nie je členom SAFTA a my to v pohode akceptujeme? Na takýchto a podobných súťažiach očakávam účasť strelcov, ktorý dokážu reprezentovať seba, tím a krajinu pod ktorého vlajkou sa bude fotiť, nie absolútneho nováčika o ktorom nikto nič nevie !!!!

Na zaver:
Nikam nejdem,lebo uz nemam chut,takze kludne sa dopis.Caco vymaz ma prosim ta zo zoznamu a dopis tam ferina priamo miesto mna.

PoslaťNapísal: 11 Dec 2011, 22:11 
veterán
veterán
Obrázok užívateľa

palo - nieze by som si ferina zastaval, tiez som sa trosku nad jeho slovami pozastavil a porozmyslal, do akej kategorie by napr. zaradil mna :-/ ale koniec koncov ma fakt pravdu... :amen: (...je to tvrde :fouet2: , no je to tak... :super: )
tak isto som na par sekund uvazoval nad tym ci by som isiel alebo nie...ale nejdem ani by som nesiel z inych dovodov a ne kvoly ferinovej uprimnosti :taré1:
dajme si radsej na sikmo nakrajanej debrecinky a bude :malin1: :miam:

poopravim caca - dialnicna znamka na 5dni - 7,50eur

PoslaťNapísal: 11 Dec 2011, 22:30 
junior
junior

schmoud teraz popravím ja teba zrušili 4 dnové diaľnicu známku a od nového roka kúpiš iba 10 dnovú, mesačnú a ročnú známku. ;)

PoslaťNapísal: 11 Dec 2011, 22:48 
veterán
veterán
Obrázok užívateľa

dodo79 píše:
schmoud teraz popravím ja teba zrušili 4 dnové diaľnicu známku a od nového roka kúpiš iba 10 dnovú, mesačnú a ročnú známku. ;)

minuly tyzden som kupoval nie ako ty pises 4dnovu, ale 5 dnovu, ale je dost mozne ze to behom tyzdna zmenili 8/

PoslaťNapísal: 11 Dec 2011, 22:48 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

Ferin, bez Teba to nebude ono.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 210 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia