mily ferin,
ak ma vezmete bolo mieniene prave kvoli tomu,ze som odstrielal len jednu sutaz SAFTY a aj to s cudzou puskou,preto pisem
ak ma vezmete, lebo som si toho sam vedomy,pokial ti ide o slovo
mozno tak to pisem s ohladom na to,ze moja dcera chodi do skoly a ci bude moct ist kvoli skole si netrufam dnes na 100%napisat.
Je dobre,ze si tu zo seba konecne dostal o co tu vlastne ide:
ferin píše:
GP nie je nejaké mierené železničiarske stretnutie kadekoho s kadečím ! Takéto akcie sú viacmenej aj reprezentatívne pre SAFTA. Začiatočníci bez skúseností nech konečne začnú chodiť na naše ligové súťaže a tam nech pilujú svoj kredit, nie sa bezhlavo prihlásiť na prvú medzinárodnú súťaž v kalendári s prívlastkom "ak ma vezmete a možno" !!!. Nenachádzam logiku v tom, že sa tu nahlási niekto absolútne neznámi čo pravdepodobne doteraz ani nie je členom SAFTA a my to v pohode akceptujeme? Na takýchto a podobných súťažiach očakávam účasť strelcov, ktorý dokážu reprezentovať seba, tím a krajinu pod ktorého vlajkou sa bude fotiť, nie absolútneho nováčika o ktorom nikto nič nevie !!!!
Na zaver:
Nikam nejdem,lebo uz nemam chut,takze kludne sa dopis.Caco vymaz ma prosim ta zo zoznamu a dopis tam ferina priamo miesto mna.