Povedal som si, ze sa nebudem rozculovat a len som si pozrel vyklad pravidiel a uz som rozculeny, keby bolo mozne komentovat, tak by som to urobil. Zas sa niekto strka niekomu do zadku, pozeram. Nechapem vyklad k zlemu poradiu cielov, zlozi druhy a automaticky ma jeden bod a viac nestriela. Pri klaku som zvedavy kto dokaze skontrolovat polohu "zadnej" nohy. Alebo ci niekto ustrazi ci si sutaziaci nekontroluje spagatom vietor. Povolene lezat na chrbte a podsedak pod lopatkami.
http://www.wftc2015.com/images/downloads/annex.pdfKolko sme to riesili na zaciatku sezony? A tu si napisu: ... the barrel
must be over the shooting line ...
Celu sutaz som kabate a rukavici iba ja: Jackets, glowes and other clothing elements are allowed to be removed and put back during the competition. Som cakal, ze superi budu kolabovat z horka, ja som v Skycove trenoval a oni toto. Opisal som to v povodnom zneni zo stranky majstrovstiev, aby som to neznehodnotil svojim prekladom.
Alkohol do 0,4 promile je tolerovany.
Zda sa mi, ze WFTF zacina byt nejake divne. Tu nejaky zdrap nahradza medzinarodne pravidla par dni pred sutazou, ucelovo niekomu prisposobeny na mieru. Myslim, ze vyklad pravidiel je rovnako dolezity ako pravidla same a dat take nieco von par dni pred tohtorocnym vrcholom je velmi nestastne.