Ahojte chlapi.
Tak uz sme doma. Bolo tam super. Ziskali sme novych priatelov a so starymi znamymi sme sa znovu stretli.
Sutaz bola na vysokej urovni. Strielalo sa v lese a trat mala 40 sklopiek. Sklopky boli rozmiestnene od 8 metrov az do 50 a bolo to narocne, nakolko pri stavbe trate maximalne vyuzili clenitost terenu, takze sa strielalo na rovine, dolu kocom a tiez aj hore kopcom.
Sutazilo sa 2 dni, pricom druhy den to bolo narocne na odhad sily vetra, nakolko to fukalo naozaj silno. Na jednom stanovisti som mal problem ustriehnut na chvilku bezvetrie, nakolko vplyvom vetra sa sklopka so stromom, na ktorom bola pripevnena pohybovala raz vpravo a raz vlavo, podla toho ako fukal vietor. Normalne som sedel pripraveny na vystrel a cakal som , kym sa strom so sklopkou prestane kyvat, take nieco som zazil prvy krat (ze mi sklopka mizne zo zorneho pola puskohladu nie mojou chybou).
Ocenujem organizaciu sutaze a profesionalitu nasich zahranicnych kolegov.
Taktiez dakujem za ucast nasim chlapcom, boli sme skvely kolektiv a na cas straveny nie len na sutazi, ale aj pred nou a po nej budem rad spominat.
Vysledkova listina ( z webu FT v Madarsku):
http://www.fieldtarget.hu/verseny/verse ... vsor_id=67Fotky este spracujem a budu uverejnene vo fotogalerii.