To vôbec nebolo pre to.
Dobehla má naplno moja lenivosť. Uz minuly rok po Litve bola puska plná piesku, všetko drhlo. Ja som sa venoval všetkým puskam okrem tejto. Vždy strieľala super, tak išla bez údržby. Uz v sobotu som mal pár výstrelov takých, že 3x primerané, kríž ako pribity v killzone a spadlo to 20 cm pod sklopku. Pripisoval som to dazdu a veľkým klapkam ktoré padali zo stromov. V nedeľu prvá rana na 50 m, spadla, tak si hovorím, že dnes to pôjde, potom 5 ran úplne dolu pod sklopku. Zvuk pri vystrele úplne divný. Pali mi dal typ na stabilizator. Bolo to tak. Niekedy nezostal zaveseny, niekedy zostal aj po vystrele. Pri chrone som sa zdržal a strielalo mi to od 175 až do 239 m/sek. Len úcta k organizatorom a spolu strelcom má prinútila pretrpieť to do konca.
Neviem či ste si všimli, ale klobúk dolu pred Milanom. V nedeľu traja strelci nastrieľali maximum dna 45 bodov a Milan bol jeden z nich.
Na záver chcem podakovat členom zájazdu, zišla sa super partia. Mozno sa niekomu budú výsledky slabé, ale verte že vydržať do konca v takých podmienkach bolo víťazstvo.