domov som dorazil aj ja ( na záver vám poviem čo mi 2x vyhrávali v rádiách cestou domov) domov v pohode. postískal som rodinku obriadil zbraň, pokukali s maminou foto a teraz som sa dostal k PC. Až teraz som sa dozvedel moje umiestnenie a bolo to fakt o chlp
. Super zápas, na ktorom sa nedarovalo naozaj nič !!! Konkurencia naozaj brutálna, samý terminátor, predátor a kompenzátor !!! Prvý deň super počasie, dalo sa vystihnúť bezvetrie, ostatok bolo len na pripravenosti zbrane a strelcovi. Druhý deň sa tam ženili asi všetci čerti a streliť sklopku bolo miestami nadľudský výkon. Perfektná trať ako spomenuli kolegovia vyššie a vyrovnaný zápas z pohľadu konkurencie-ako som povedal, každá nezasiahnutá sklopka bola neskutočne potrestaná. Spolubojovníkom ďakujem za príjemne strávené dni ( dávno som sa toľko nenarehotal ), teším sa na druhý ročník .....
Cestou mi vyhrávali toto: " Severnííí vííítr je krutýýýý, počítej lááásko mááá s týýýým, k nohááám ti dááám zlaté pruty, nebo se vúúúbec nevrááátííím......"
Ináč ...... pri tom bowlingu ukazovalo aj rýchlosť vrhnutej gule..... caco mal najkonzistentnejšie hody -okolo 31 km/h +- 1 km/h. črevám ako ja alebo Peťo to lietalo v priemere cca 19-20 km/h s hroznou konzistenciou. Ako komu padali kolky je druhá vec