Tak trošku popíšem zážitky:
Po viac ako osem hodinovej ceste sme dorazili na miesto konania v Jachranke. Je to rekreačná oblasť neďaleko Varšavy, pláže, voda, lodičky... niečo ako v Chorvátsku...
Po zvítaní a tradičnom velkom drinku...doslova
(nejaká teplá domovina z poldecáku.. zvládol som dva a mal som dosť
) nejakom pokeci a nadväzovaní nových priateľstiev sme šli spať...mali sme toho dosť (aspoň ja)...
Ráno sme sa slušne naraňajkovali a v napätí sme očakávali čo nás čaká... Bolo postavených 25 dráh v prevažne rovinatom teréne v riedkom lesíku (skôr lúka so stromami) asi 18 dráh + ďalších 7 dráh v takom borovicovom lesíku...
Všetky 40mm sklopky boli postavené v hraničných vzdialenostiach medzi 48 a 50m v prevažne otvorenom teréne... asi dve 40ky boli na 35 a jedna dokonca na 28m čo som si niekoľko krát overoval, či merám dobre, lebo sa mi to nezdalo, že je tak blízko... stoj na 40m, alebo kľak nad 40m boli samozrejmosťou (dokonca okrem jedného kľaku v nedeľu mi povinné polohy šli...). Sobotná a nedeľná trať boli skoro rovnaké... dráhy sa nemenili, len sa zmenili vzdialenosti sklopiek (väčšinou ich posunuli ďalej...). Najväčší problém robil vietor, ktorý v otvorenom teréne robil neskutočné divy... Video od Fera Vám môže napovedať ako fúkalo... organizátorom odfúklo dokonca stan... V sobotu bol vietor dosť silný, ale aspoň sa tak nevrtel ako v nedeľu... Viacerí sme sa zhodli, že tá streľba bola viacmenej o náhode a nie o kvalite strelca... Môj neskutočný obdiv patrí partii pružinovkárov z Litvy, ktorí nastrieľali neskutočné cifry oba dni...
Naše výsledky vzhľadom na poveternostné podmienky neboli až také zlé...
Ferove abecedné 8 miesto v skutočnosti šieste a moje cca 15 miesto nie je hanba...
Strava a ubytovanie boli na veľmi slušnej úrovni, hlavne sobotná grilovačka, kde nám kuchárky z hotela podávali neskutočne chutné grilované špeciality...
V nedeľu poobede po vyhlásení výsledkov sme sa rozlúčili a vydali sa na dlhú cestu domov...
PS: nedá mi nespomenúť jedno také zistenie... VÁŽME SI TO, ČO DOMA MÁME...
Foto prvý deň:
https://www.dropbox.com/sh/hsismapn67oq ... KK3qa?dl=0 Foto druhý deň:
https://www.dropbox.com/sh/hsismapn67oq ... drugi?dl=0