Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 22 Dec 2024, 10:09

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 192 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 07 Nov 2015, 19:38 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

To najdes v tomto prispevku.

serpa píše:
Dámy a páni, je potrebné sa registrovať na stránke individuálne!!! http://www.wftc2016.com/OfficialSite/?p ... istrations V registrácii treba dať ubytovanie od 15.08.2016 (pondelku) večer, do 22.08.2016 (tiež pondelku) rána. Do poznámky dajte text, ktorý sem dá Simonka!!! Obed na mieste ak chcete tak si zaškrtnite tiež, zo skúseností z predošlých ročníkov, neodporúčam...
Pravdepodobne na 95% pôjdeme minibusom (podrobnosti cez ss, mail, alebo telefonicky...)...

PoslaťNapísal: 07 Nov 2015, 20:31 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

Ved som pisal, ze len jedna vec, aj to v datumoch a nie v pocte noci. (to nieje to iste...)
A k tomu informacia zo dna na den a 100% ina ako predtym.
Pritom uplne zbytocne, nakolko registracia je viazana na zadany mail a nie na konkretny pocitac.

PoslaťNapísal: 07 Nov 2015, 20:39 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

serpa píše:
...V registrácii treba dať ubytovanie od 15.08.2016 (pondelku) večer, do 22.08.2016 (tiež pondelku) rána...

Podla tejto indicie sa da jednoducho, na prstoch vypocitat pocet noci. :mrgreen:

PoslaťNapísal: 07 Nov 2015, 21:10 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

Lenze medzitim mi vcera volal Serpa...a hovoril o nejakych nejasnostiach v terminoch.
Fakt chybala jednoznacna informacia. A to, ze to Simona musi napravovat je dosledok.
A chyba doteraz. Ale uz je to jedno.

HOWGH !

PoslaťNapísal: 07 Nov 2015, 22:02 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Podla mna sa tu zbytocne popisali dve strany...
Ospravedlnujem sa vsetkym ktorych som obtazoval zaregistrovat sa individualne... Som skoro nic neriesil, len od pondelka nahanam doklady potrebne k registracii 2% z dani a vyzvy min. skolstva. Vypisujem na vsetky institucie ako zdravotne poistovne+ socialka, danovy urad, krajsky sud, inspektorat prace...v stredu som stravil dve hodiny na Statistickom urade v Trnave + zalozenie ofic uctu v SLSP. Riesi sa kalendar na nasledujucu sezonu a to este nehovorim, ze v praci je to momentalne huste... + este rodinne povinnosti... Vecer ked si sadnem zaspim ako drevo. Okolo majstrovstiev bude este kopec vybavovaciek, tak aspon tuto malickost som od Vas chcel...

PoslaťNapísal: 09 Nov 2015, 18:36 
nováčik
nováčik
Obrázok užívateľa

Info z Portugalska:

- pixi nemôže byť s nami v PCP tíme

K registrácii dôležité :

Prišli mi odpovede, a poprosím prihlásiť sa so svojimi prihlasovacími údajmi, ktoré vám prišli hneď po registrácii do mailu a opraviť nasledovné:

Majka, Peťo, Palo L.: Ceremony dinner - dali ste tam množstvo 1, ale to je už súčasťou štartovného a táto kolónka bola pre doprovod, čiže akoby ste chceli 2... zmeňte to na množstvo 0

K ubytovaniu, pýtala som sa na cenu toho hotela, nakoľko nám to všetkým napočítalo veľa a to je cena na izbu, čiže iba jeden z dvojice si to dá. Príklad: Ja som s tatom, čiže ja si dám počet nocí 7 a on si dá 0. Pre to poprosím, aby ste sa dohodli, kto bude s kým na izbe a podľa toho to vyplnili. Nezabudnite mi dať vedieť, kto bude s kým na izbe, aby som im aj to mohla napísať. Zatiaľ:
ja+fero
Beňušovci

Uistite sa, že sa vám zmeny uložili a že sa prepočítala suma. Treba kliknúť na "save modification".

Palo K. a Heňo: vašu registráciu mi neposlali na kontrolu, tak sa uistite, že to máte všetko dobre, v prípade nejakých otázok píšte sem alebo ss.

Prosím, spravte to čo najskôr, lebo počet izieb v hoteli za túto cenu je limitovaný. Najlepšie do zajtra večera, nech im môžem poslať odpoveď.

Ďakujem za pozornosť a dúfam, že tentokrát si to už aj niekto prečíta.

PoslaťNapísal: 10 Nov 2015, 15:42 
senior
senior
Obrázok užívateľa

:o ééj bisťu, ak tam stále tak fúka ako v tomto videu, tak to budú zaujímavé MS FT.
https://www.youtube.com/watch?v=c6xanxfC6Zw
Dá sa takto vôbec strieľať, myslím aj triafať kill zóny ?? :roll:

PoslaťNapísal: 10 Nov 2015, 18:52 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Pani, nasu registraciu dnes zacal riesit aj prezident WFTF. Myslel si asi, ze sme dobre nepochopili, lebo cakal, ze odpovieme este vcera vecer. Teda je najvyssi cas, dat si do poriadku registracie (prihlasit sa s udajmi, ktore vam prisli do mailu po registracii) http://www.wftc2016.com/OfficialSite/?page=login a rozhodnut sa kto s kym bude na izbe. Pre ilustraciu sem davam kolko to zatial kazdemu vychadza.

Pavol Krcma ____569.00 €
Henrich Raduška ____602.00 €
Pavol Letko ____152.50 €
František Hulač ____160.00 €
Simona Hulačová ____616.50 €
Peter Beňuš ____152.50 €
Mária Beňušová ____569.00 €

Registration + ceremony dinner - 122,5 €
Pocet noci 7 (zadava iba jeden z dvojice co budu spolu na izbe, druhy zada 0) 59,5 €/noc
Ceremony dinner - 0 (cena je zaratana v registracii)
Welcome dinner - 1 (nie je v cene registracie) 30 €
So Simonou sme si dali este trezor za 7,5 €
Simona ma ako kapitanka teamu poplatok za PCP team 40€
Pripajam subor kde je vidiet co som si zadal ja. Nemam tam ubytovanie ktore si zadala Simona.
Prosim vas, aby ste reagovali trosku ustretovejsie, nebavi nas cely den chodit na forum a na stranky organizatora, kontrolovat ci Simona moze odpovedat organizatorovi.
Podmienky splnene: :pompom: :pompom: :pompom:
František Hulač + Simona Hulačová
Peter Beňuš + Mária Beňušová
Pavol Letko + Pavol Krcma + Henrich Raduška ???

Prílohy:
Toto som si objednal ja.xlsx [113.88 KiB]
98 krát

Naposledy upravil fero dňa 10 Nov 2015, 22:57, celkovo upravené 4

PoslaťNapísal: 10 Nov 2015, 19:30 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

Opravené. Zrušil som aj ubytko aj keď som sa s nikým nedohodol. Trebalo by zistiť či tam nemajú trojposteľovú izbu.

PoslaťNapísal: 10 Nov 2015, 20:10 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Aktualizovane udaje v predchadzajucom prispevku. Skusime sa opytat na trojpostelovu izbu, ci maju a za kolko. Treba pocitat aj s moznostou B, ze nebudu mat a mat pripraveny zalozny plan.
Podla najnovsej informacie od prezidenta, Pixi moze byt v SK PCP teame.

Naposledy upravil fero dňa 10 Nov 2015, 20:21, celkovo upravené 1

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 192 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia