Tak ako písal Caco, bolo jednoducho super

Take prostredie na Slovensku na sutaze bohuzial nemame... Ja som sice s vysledkom dieru do svete neurobil (sa dalo cakat), ale ako skusenost je to k nezaplateniu - raz strielate do strmeho kopca na cca 45 - 50m vzdialene sklopky, potom zasa do 30 metrov hlbokeho jarku v stoji na sklopky asi 35m vzdialene, alebo neviete ci si mate sadnut, klaknut odstrielat v stoji, alebo strelite do luftu, pretoze sa Vam krati cas a vy tu p...tu sklopku nie a nie najst... Mojim najvacsim problemom bolo najst a zamerat sklopku, vela krat som ju nasiel len podla spagatu (potom bola sranda najst ju v puskohlade)...aby ste si nemysleli, ze som slepy... svetelne podmienky v lese + farba sklopiek a do toho slniecko ktore Vam svieti priamo do puskohladu (to sa nestazujem, ale konstatujem)... Ako som napisal podmienky + prostredie k nezaplateniu a este raz velka velka skusenost...
PS: nabuduce do Pilismarotu urcite pojdem. A este pre ostatnych, ak sa tam v buducnosti chystate na sutaz ,,poriadne si utiahnite nohavice" (povedal Cacovi jeho Madarsky znamy pri pohlade na jeho postavu - mam podobnu)