MarekZCKE píše:
Tak týmto prístupom proste znechucujete potencionálnych nováčikov. Sú to dve rozdielne kategórie. A kto ovláda základy marketingu dobre vie ako treba na ľudí. Fakty dávno neplatia ak ich chceš namotať
. V prvom rade podmienky pre verejnosť s menej presnou výbavou a potom dúfať, že sa chytia. A nie hneď dávať latku vysoko. Ja som odporca ďalekých sklopiek a všetkých opatrení čo priamo podporujú profi výbavu. Riešenie navrhujem: nastaviť náročnosť tak aby najlepší nedosiahol 100% a bol stále motivovaný.
???
podmienky pre verejnosť s menej presnou výbavou a potom dúfať, že sa chytia ???
???
A nie hneď dávať latku vysoko ???
???
nastaviť náročnosť tak aby najlepší nedosiahol 100% a bol stále motivovaný ???
To sú aké bludy?
To akože ak si napr. fotbalový nováčik tak kôli tebe posunú bránku o 10m bližšie aby si nemusel tolko behať???
Ak začneš strielať VzPu 15m tak ako nováčikovy ti terč posunú na čo ja viem 8m a budeš môcť strielať z opory???
Ako nováčikovy v plávaní ti dovolia používať plutvy???
Ludia zobuďte sa!
V každom športovom odvetvý musíš trénovať a trénovať aby si sa dotal postupne vyššie! Alebo sa mýlim???
To isté je aj FT.
A fňukať že s pružinou sa to nedá je blbosť. Pozrite na Maďarov, Nemcov, Talianov. Oni strielajú FT aj HFT so 7,5 joulovými pružinami. Ovšem je pravda že v prípade napr. HU dávajú sklopky pri FT na max 42m.
42m so 7,5 joule!!!
A majú tam chlapíka čo pružinou prestriela väčšinu PCP-čiek a nemá výbavu za x tisíc (AA TX200 + Bushnell 6-24x40).
A na KAŽDEJ našej súťaži je MINIMÁLNE 50% sklopiek pod 30m. Takže aj slabší pružinovkár má vždy šancu nabúchať cez 20 bodov.
Lenže to chce poctivý tréning.
Ale asi je jednoduchšie sťažovať sa na postavené dráhy že sú na prd, že sú ťažké, že sú stavané pre nejakú "elitu" (ozaj videl z vás už niekto tú elitu?
Je aspoň pekná?
) a pod.
P.S. Takže AKO ZAČAŤ? No trénovať, trénovať a trénovať