Tak vám napíšem moje prvé dojmy.
V prvom momente jak som pozrel do skla (zväčšil priblíženie, zmenšil, pridal metre na paralaxe, ubral, proste potočil som všetkým) tak som myslel že ma prekotí
Všade hmla, mlieko, igelit
Môj slovník ktorý som použil (bol to asi 15 min. monológ) by sa nedal použiť ani po 24 hodine (už vôbec nie po 22)
Už som bral klúče od auta že idem naspäť do HU za fešákom a zmením mu vzhlad fasády a pomocou toho kukeru aj análny otvor
no po naliehaní mojej polovičky aby som od toho upustil (a po jej niekolkominútovom monológu aký som tatár že som vyhodil tolko peňazí za blbosť) som sa tak trochu ukludnil
Tak som sa vrátil k skúmaniu skla. V duchu som si tak hovoril že to nemôže byť také zlé, veď som mal nighteater a ten bol celkom O.K. tak čo je problém
A potom prišlo osvietenie
nemám velké koleso paralaxy
Zaostrovanie je totiž tak citlivé že ak máte ciel 30m ďaleko a na paralaxe nastavíte povedzme 33m je obraz rozostretý. na malom kolečku je 15m až 25m cca 1cm a 25m až 50m cca 1 cm od seba takže s týmto kolečkom je dosť problém doostrovať. Ani si neviete predstaviť aký velký balvan mi padol zo srdca.
Pokračovanie na budúce