po pomerne pohodovom nakupe v obchode Autocompo v ZV ked som kupoval krytku jednemu strelcovi podla objednavacieho cisla som sa odhodlal pr nakup v tomto obchode aj pre seba.
predali mi kritku v krabičke s napisom 48mm s tým že ja som potreboval kritku 44mm. že to je najblyžšie cislo ake batlkrík vyrába k tomu co ja potrebujem.
doma som zistil ze v krabičke s velkostou 48mm mi predali krytku s velkostou 42mm.
isle som to vymenit.a už to zacalo.
ziadny naznak pripustit za maju zlu krytku v inej krabičke a žiadna ochota to zmerať že mam pravdu.
momente teta predavačka=KRAVA- vyberala z pokladne peniaze zo slovami že batlkrik nevyraba rozmer aký ja potrebujem.
takže objednajte si prosím nietko z Autocompa batlkrík krytku s rozmerom 48mm a pri troche stastia vam príde 42mm-trová.....
prosím neprehliadnite: toto bola uz naozaj posledná kvapka. v živote tam osobne už nepojdem.
a neurazte sa ak by odomna niekto ziadal aby som tam siel pre niekoho nieco vziat zato ze som zo Zvolena tak nepojdem.
ked su pre nich zákazníci co nekupuju veci u nich za velké peniaze pod ich uroven tak ani oni premna odteraz nič neznamenajú.