Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 03 Jan 2025, 03:36

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 346 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 30 Nov 2010, 20:35 
vo výslužbe
vo výslužbe

Zjednodušene:
- Ak máš na puške manometer tak na plniacej hadici ho nepotrebuješ.
- Ak je to puška s manometrom ku ktorej dostaneš aj plniaci "pin" (ako napr CZ200) nepotrebuješ ani tú hadicu
- atď.
Musíš mať konkrétny tip čo chceš kúpiť, a ktomu zháňať konkrétne info.
Na cenu tlakovky sa vyser. Kúp si to čo ti bude vyhovovať a šmitec. Ja mám jednu 6L-300Bar a plus polovicu dvojčaťa (2L-300Bar) a mám pokoj. Tlakovka povedzme 10 až 15 eur/ks ale 5rokov mám pokoj. l

PoslaťNapísal: 30 Nov 2010, 21:41 
veterán
veterán
Obrázok užívateľa

robo uz sa pouziva slang "si usmrtil" :hurt3: hehe :D
mne sa robo paci ta flasa co si kupil ty len tie vojenske su lacnejsie :) - a nech su tazke sak ja som vejky chjapec :D :D :mrgreen:
ked dam 600kc za tie dvojcata, tak mozno si na vianoce kupim pusku :D a mozem s nou pukat
da sa spravit aj taky zly cin ze ked kupim tie vojenske, tak ich rozdelim a budem mat dve samostatne bomby a ked si kupim vacsiu nejaku 7L alebo viacej tak jednu z dvojcat predam?! co budem potrebovat na rodelenie tych vojenskych flias? nemyslim ake naradie :) ale ci budem potrebovat nejake solo ventili alebo co?!
a ked kupim dvojicky z toho army shopu alebo s tej stranky co sem dal blue_L tak spravim tlakove skusky a hotove ne?! :)
co v pripade, ked mi vo firme kde mi budu robit skusku povedia ze nevyhovela? - mozem bomby vyhodit? alebo ako?

PoslaťNapísal: 30 Nov 2010, 22:03 
veterán
veterán
Obrázok užívateľa

Myslím že na to aby si rozdelil to dvojča budeš potrebovať dva 300barové ventily a tie sú dosť drahé takže sa to asi neoplatí...
Ak prejdú tlakovkou (verím že na 99.9% ano) tak nič viac s nimi nepotrebuješ robiť ak neprejdú tak ich môžeš zahodiť...

PoslaťNapísal: 30 Nov 2010, 22:08 
veterán
veterán
Obrázok užívateľa

naco dva? sak jeden tam uz musi byt ci? ale sak na zaciatok mi to bude stacit :) a neskorej teda kupim tie ventili alebo ventil a budem mat dve lahve... moze byt ne?! :)

PoslaťNapísal: 30 Nov 2010, 22:12 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

K nadobudacej cene nezabudni pripocitat aj postovne z CR. Pri tej vahe nebude male. :lol:

PoslaťNapísal: 30 Nov 2010, 22:19 
veterán
veterán
Obrázok užívateľa

to neriesim do prahy chodim stale alebo tam poslem ceskeho kolegu, ktory tam je tiez dost casto :D mna zaujala ta cena cca 25ejur ne?! :D

PoslaťNapísal: 30 Nov 2010, 22:41 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Potom som nič nepovedal. :D Ešte malá rada, keby si vyberal sám. Skús vybrať také, kde je najaký zbytkový tlak. To je záruka, že boli skladované so zavretým ventilom a riziko poškodenia vnútra fliaš je menšie. Ináč už podľa váhy je vidieť, že to je poctivá robota. S tlakovkou nebýva problém.

PoslaťNapísal: 30 Nov 2010, 23:09 
veterán
veterán
Obrázok užívateľa

ok dam si na to pozor, to by ma nenapadlo :)

PoslaťNapísal: 01 Dec 2010, 00:28 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

1. tie flase nikdy neboli naplnene... takze moze zbytkovy tlak hladat kolko chce, jednoducho pozeraj po flasiach ktore maju ventil zavrety...
2. tlakovka sa robi na flasu, cize dvojicky = 2 flase = 2 tlakovky
3. aby presli tlakovkov skontroluju aj ventil a tesnenia, cca 30% tychto dvojiciek ma tesnenia v p..., tak treba pretesnit, dalsie naklady
4. ak povedia ze je zly ventil, tak ho bude treba vymenit, ten ak sa nemylim je konusovy typ ci ako sa to nazyva, ten je drahsi ako klasicky asi o tretinu, mimochodom samotny novy ventil stoji viac ako cele dvojicky
5. spocitane zratane, v konecnom dosledku sa mozes priblizit cene fungl novej 4L flase... uz s platnou tlakovkou

PoslaťNapísal: 01 Dec 2010, 06:56 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Nechcem sa hádať, ale keď som slúžil na hraniciach mieru, hraniciach dvoch svetov, hraniciach dobra a zla, aj toto bol celkom dobrý obchodný artikel. Niektoré uloženky boli naplnené, neviem akým tlakom, ale 300 Bar to určite nebolo. Toto som nepočul, ale mal som ich pár v skladoch v rukách. Presne takto ich vyberal chlap, ktorý mal sklady na starosť. Je to ale cez 20 rokov, teda neviem, kto múdry, čo potom vymyslel. Ináč súhlasím so všetkým, čo napísal Tomcat a tie fľaše fakt dosť trpeli na ventily.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 346 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť