Ahojte.... Trošku budem namietať proti názoru, že na doma dobrá, ale nie na súťaženie. FT a HFT je v našich končinách na silne amatérskej a nadšeneckej úrovni (amatérskej nemyslím výkonnostne). A zrovna kategória pružina je na tom účasťou veľmi chudobná.... biedna. Ja sa tiež pohrávam s účasťou na nejakom tom kole ft ligy a aj keď si chcem niekedy kúpiť PCP, asi by som súťažil v pružine. Nemali by sme odrádzať strelcov, ktorý nevlastnia zrovna TOP zbrane od súťaženia... Bolo by možno lepšie, ak by na súťaž prišlo 30 pružinárov a vyhral by ten s 15 bodmi, ako jeden, ktorý vyhrá aj bez strieľania. Možno si toho perúna kúpim a skúsim to. Majitelia Slávií a teraz už aj perúnov... nebojte sa ísť súťažiť s Vašou zbraňou. 634/734 je náhodou pomerne presná zbraň, ak sa o ňu staráte a nie je príliš "vyvaklaná" . Ono na tých súťažiach ide aj tak o relax a nie je vôbec hanbou byť posledný. Vlastne sa účasťou zaradíte do absolútnej FT špičky na Slovensku.
byť taký povedzme 15 najlepší FT strelec nie je na zahodenie
Naviac, ak sa to aspoň zlomku z Vás zapáči, postupne si kúpite lepšie flinty a rady strelcov schopných reprezentovať sa rozšíria...
sorry za OT....
Čo sa týka Perúna... IGOR? strielaš cez pevné, alebo tam máš puškohľad? mal som 634 a rybina na optiku bola dôvodom predaja. Keď sa mi už podarilo montáž upraviť tak, aby na tej 10,2mm drážke držala, nedokázal som optiku dostať do horizontálnej osi s hlavňou. Ak máš puškohľad, ako Ti ide prenášanie na rôzne vzdialenosti? prípadne ... dokážeš tú rybinu zmerať?
dík