Vie mi niekto poradiť kde v BA spraviť tlakovku na flašu a kolko to priemerne koštuje eurášov? Mám možnosť kúpiť 7kg flašu 200bar za 20€ je vo velmi dobrom stave ale tlakovku mala naposeldy v 10/2000
Takže už som to zistil. Bratislavčania blízko bývajúci, jedna firma je na Ivánskej ceste 19 v BA. je to firma
Livonec Velice príjemný človek sa ma ujal, bol to sám generálny riaditel bratislavskej pobočky, natlakoval mi 7kg flašu najskôr za 3€ ale po zistení že sa vlastne poznáme, alebo lepšie povedané sa pozná s mojím otcom, tak mi tie 3€ vrátil. Čo je ale pre ostatných dôležité je fakt že vám flaše naplnia kedykolvek. Dnes je nedela prišiel som tam o 7:45 ráno a nemal niaké námietky a povedal že kedykolvek 7 dní v týždni od rána do večera su ochotný. Robia aj tlakové skúšky a plnia aj co2. O cene za tlakovku sme sa nebavili, ale povedal že to je pár eur. Tak kto nemá možnosť plniť flaše prípadne potrebuje tlakovku, odporúčam sa ísť zanimi mrknúť. Kto trocha pozná BA tak je to na velkej križovatke hned vedla AVIONU Ivánska-Galvániho smer na železničný prejazd a firma je hneď za zástavkou MHD vedla strednej školy. Parkovanie v areáli firmy.