Zdravim panove!
Mal som uz tri kusy vzduchoviek, slaviu 630, CSI od gama a teraz CFX royalku, slavia uz je vo vysluhe, csi som sa hned zbavil a s tou royalkou som velmi spokojny, ale chcem skusit zase vyssiu triedu teda-PCP
Dilema AA S400 clasik / carabine . Uprednostnujem kratsie verzie, len ma zaujima ci 10cm rozdiel v dlzke hlavniach, ovplyvni vaznajsie pri PCP balisticku krivku?
Skusenosti s PCP zbranami a prislusenstvom u mna veskere ziadne, preto sa tu budem vypytovat veci ktore su pre vas trivialne. Tak uz som vam vdacny teraz.
Mam po ruke flasu CO2 s ktorou sa sytili napoje, je mozne ju vyuzit na plnenie pcpcka?
Kolko ktat sa da cca z 300bar flase doplnit kartusa na S400vke?
Co sa tyka pcpcka pre mna, na sutaze chodit nebudem, moje vyuzitie cisto domace! Chcem radsej zainvestovat a byt spokojny, co tu citam S400 je dobra puska- vsetci su spokojny, lebo ked sa teraz capnem po vacku, uz menit vzduchovku nechcem a teda neurobit fatalny chybny krok.
Kolko dni moze byt natlakovana kartusa ?
A ktoru s S400 carabine a S400clasic je v niecom lepsia, vyvazenejsia, neviem no skuste mi poradit. Viac by som bral carabinu koly dlzke- (som taky tlmic havede co beha vselikade po krykoch)..ale keby to malo ovplyvnit presnost..tak radsej klasik.
A hlavne chcem tu pusku pri kupe vidiet a musi mat 16J...clan ROBO z tohto fora kupoval osobne v (CZ) Bohumine, neviete mi poradit nejaku stranku na nich...
Zatial vsetkym pekne dakujem - poklona