kirk píše:
Mohlo by mi byť umožnené strieľať výlučne v stoji bez opory? Čo na to hovoria pravidlá (dobrovoľný handicap
)? Pravidlá som čítal, viem o povinných polohách... Na vysvetlenie - inak doma ani nestrieľam, FT sed som si dnes skúšal, ale taký dokrútený a škúliaci do kukeru by som netrafil hádam ani slona
co sa tykla pravidiel tak mozes, dokonca celu sutaz aj s povinnymi polohami
pravidla hovoria jasne, v pripade povinnej polohy, ktoru dany jedinec nemoze odstrielat v urcenej polohe, moze mu byt povolena ina nahradna poloha, ktora ho nezvyhodni oproti ostatnym sutaziacim a predpisanej polohe...
a kedze poloha v stoji je zo vsetkych najhorsia, nevidim problem, aby si miesto klaku odstrielal stojaka...
nepovinne polohy, kde si ty urcujes ako chces strielat, mozes pouzit akukolvek povolenu polohu, cize aj po leziacky, alebo aj v tom spominanom stojaku
tolko z pravidiel ktore som prekladal v r. 2010 (nie je to presna citacia, len z pameti vyberam volny vyklad...)
nove pravidla oficialne platne vlastne od pondelka este nemam celkom do uplneho detailu naslapnute, ci to nahodou niekto neyhodil... ale pokial si z prveho a zaroven aj posledneho ich citania pametam, v tomto sa zmena neudiala...
cize ano, mozes pouzit stojak