z SOSka mam vsetko mozne, ale bohuzial ich ponuka infra lediek a infradiod az taka siroka nie je
Okrem LEDiek/diod v klasickom tvare s priemerom 5/3mm uz nic nie je. Podobne na tom je thorn.sk ktory ma tu tiez pobocku.
Obidve zavory potrebujem napchat do rury s priemerom 16mm a este musi medzi nimi preletiet diabolka. Skusal som aj vysielac / prijimac pre dialkove ovladanie ale tudy cesta nevede...
Diody z combra maju tu vyhodu ze su orientovane do boku, takze z tych 16mm odkroja minimum. Keby si niekde take videl za rozumnu cenu, tak mi daj prosim ta vediet.
Nastastie anglani ich posielaju celkom zadarmo
Co sa tyka elektroniky tak vsetko uz v podstate funguje. Este som nedoriesil napajanie a cakam este na druhy par na druhe hradlo a BT jednotku. V dalsom kroku budem musim secky testovacie programy spojit do jedneho + naprogramovat uzivatelsky interface, ktory najprv musim navrhnut. Az potom zacnem navrhovat mechanicku cast - enkodery pre tocitka, ulozenie pre akcelerometer, krabica pocitaca, vedenie kablov, ovladanie..... No je toho este dost.