ahoj noisy,tiez som riesil s cim strielat,a to som strielal uz gulove kratke zo zvazarmom..treba citat a zbierat info,zo zaciatku sa mi pozdavali pruziny,ale to preto,ze moje obzory boli obmedzene...pcp som nepoznal.no na stretku v stefanovej som onuchal pcp a uz som bol isty..lenze! ono to chce viac ako flinta a plinking..prvu som riesil flasu,pumpovat nema zmysel..190barov natlacis a trafis akurat stodolu,ako sa ti klepu ruky,flinta..vyber je na tebe,dolezite je do coho mozes ist,prvu som chcel cz200,po precitani x vlakien som zvolil kompromis..radsej som prisetril a kupil aa400,je to o kvalite..nemusis siahnut na nic a striela to same,uplna spokojnost.co sa tyka optiky..da sa za 500 e a vyssie,klikat a merat,ja mam optiku za 89 a strielam s usmevom pet stuple na 50m.nevravim,ze som borec,som v tom uplny zelenac,ake stale sa snazim zlepsovat a prekvapuje ma,ako to ide,je to o tom,co ti sadne..neklikam,prenasam.mam pevne nastavenie a je to o odhade vzdialenosti..cim viac strielas,tym viac to mas v oku..ono naozaj zalezi na strelcovi viac ako na vybave..tam je skutocnych 75-80%uspechu.druha vec je venovat sa sutaziam,tam mam tazky minus...hold rodina,praca..ale nevzdavam..ked budes mat chut,daj vediet,pokecame ako zelenaci..